IRC-Galleria

DamnKeskiviikko 09.04.2008 13:49

http://demi.fi/testit/Kuka_tvkundi_sopisi_poikaystavaksesi/69

Poikaystäväksesi sopisi Lostin Sawyer. Sinä et koskaan tyydy helpoimpaan ratkaisuun vaan kaipaat haastetta kundeiltakin. Sawyer on sarkastinen ja ketkuileva, joskus epäluotettavakin, mutta hänellä on myös herkempi puolensa. Hänellä on viiltävä huumorintaju ja hän nauraa niin muille kuin itselleenkin. Sawyer livahtaisi aina sieltä, mistä aita on matalin. Jos hän mokaisi, hän katsoisi sinua koiramaisen anovalla katseella ja saisi taas kerran anteeksi. Sawyer osaisi puhua itsensä vapaaksi tilanteesta kuin tilanteesta. Seukkailu hänen kanssaan ei ehkä olisi aina yksinkertaista, mutta ainakaan elämästäsi ei puuttuisi jännitystä, sillä et koskaan tietäisi, mihin hän seuraavaksi ryhtyy.


http://demi.fi/testit/Oletko_hienohelma_vai_luonnonlapsi/62

Olet täysiverinen Luonnonlapsi. Välität ulkonäöstäsi juuri sen verran kuin on pakko, mutta suoraan sanoen elämässäsi on mielenkiintoisempiakin asioita. Olet käytännönläheinen, tomera tyyppi, joka tarttuu toimeen eikä jää odottelemaan, että asiat tehdään hänen puolestaan. Et pelkää luonnonilmiöitä kuten ötököitä etkä mieti, mitä muut ihmiset sinusta ajattelevat. Kaveriporukassa olet aina se, joka laittaa hommat alulle eikä jää seisomaan tumput suorina. Sinua ei kukaan voisi pitää hienostelevan nirppanokkana. Hyvä niin – luonteva asenteesi saa varmasti kavereidesi kunnioituksen.


http://demi.fi/testit/Oletko_siivoushirmu_vai_sottapytty/67

Sinussa on kaksi puolta: toisinaan olet kaikkien sotkijoiden äiti, toisinaan taas yllätät itsesi ja perheesi siivousvimmallasi, jolloin koko huoneesi päätyy uuteen uskoon. Pidät huolta siitä, ettei kukaan pääse syyttämään sinua lusmuilusta, mutta oikaiset mielellään pienissä jutuissa ja jätät vaikkapa likaiset vaatteesi muiden korjattavaksi toivoen, ettei sitä huomata. Saatat olla myös mieltynyt paljoon tavaraan, joten järjestyksen ylläpito vaikeutuu silkasta krääsän määrästä. Tsekkaa, ettet lipsahda liian sotkuiseksi – elämä on mukavampaa siistissä ympäristössä.


http://demi.fi/testit/Seuraatko_jarkeasi_vai_tunteitasi/61

Sinua ohjaavat sekä järki että tunteet. Yrität ottaa kummankin tasapuolisesti huomioon. Sinussa on räiskyvyyttä vaikka muille jakaa, mutta pakotat itsesi silti miettimään tekojesi seurauksia, koska et halua selvitellä niitä jälkeenpäin. Yrität myös vastustaa mielihalujasi, koska tajuat, että kaikkea ei voi koskaan saada. Kun on kyse isoista asioista, pystyt yleensä toimimaan fiksusti. Opeta malttia räiskyvälle tunnekaverillesi ja houkuttele ylijärkevää kamuasi joskus irrottelemaan kunnolla!


http://demi.fi/testit/Oletko_liian_tuittupainen/48

Kyllä, olet joskus turhankin tuittupäinen ja ärhäkkä luonteeltasi. Sinulla ei ole tapana säästellä mielipiteitäsi, vaan lauot ne ilmoille kuin raketit uudenvuodenyönä – usein väärään aikaan. Olet vakuuttunut siitä, että temperamenttisi on ollut syntymästäsi räiskyvä ja suorapuheinen, etkä halua ruveta peittelemään tunteitasi. Saatat olla hyvinkin pitkävihainen ja annat muiden myös tietää sen! On totta, että ihmiset ovat luonteeltaan erilaisia, mutta aina ei kannata antaa itselleen periksi. Voit myös harjoitella itsehillinnän jaloa taitoa. Joskus on hyvä pitää tunteensa omana tietonaan, ettei aiheuta pikaistuksissaan turhaa mielipahaa läheisilleen. Ennen kun sanot syvimmät ajatuksesi, mieti, haluaisitko itse kuulla ne toisen ihmisen suusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.