IRC-Galleria

RIP Kosti <3Lauantai 31.05.2008 17:53

Mä heräsin tänään n. klo 08.00. Mulla oli jano. Mä avasin mun huoneen oven ja Maija (serkun ranskanbulldoggi) tuli mua vastaan. Mun sydän pysähtyi,ku mä näin,että se koira kantaa jotakin suussaan. Mä kattoon ensi,että se oli pehmolelu. Mutta sitte mä näin sen. Maija toi mulle näytille Kostia. Kosti roikkui sen suussa raadeltuna. Kanin pää oli Maijan suussa.

Aika tuntui pysähtyneen. Sitte mä alkasin huutamaan ja itkemään,ku mielipuoli. Maija pudotti kuolleen kanin maahan ja lähti keittiiöön karkuun. Mä seisoin siinä mun huoneen edessä ja huusin. Mä en osannu tehdä mitää muuta,ku huutaa ja itkeä. Se tuntui niin epätodelliselta.

Sitte äiti,Onni ja Severi juoksi yläkerrasta. Äiti oli aiva hädissään ja kysyi,että mikä nyt on. Mä shokissa osootin raadeltua Kostia. Äiti rupes kans huutamaan ja itkemään. Sitte se meni keittiöön ja huusi Maijalle. Mä en muista paljo mitää siitä. Onniki tuli kysymään multa,että mikä Kostilla on.

Oli lähellä,etten mä hakenu pesimailaa autotallista ja hakannu sen koiran kuoliaaksi.

Matot ja laattiat oli aivan veressä. Maijan suun ympärillä oli verta.

Mä en osannu tehdä mitää muuta,ku istua lattialla ja itkeä. Mun pieni pupu oli vielä lämmin. Silkä oli niskat poikki ja kani oli aivan raadeltu.

Mä en ymmärrä,että mitenkä näin on päässy käymään. Maija oli kodinhoitohuoneessa lukittuna ja Kosti lukittuna kuljetusboksiin,joka oli keittiön tuolilla.

Mä soitin Tiialle ja isälle. Molemmat oli niin vihaasia ja surullisia. Molemmat sanoo,että jos ne olis ollu paikalla,niin ne olis tappanu sen rakin. Isääki itketti,ku Kosti oli sille tärkiä kans. Se helvetin luonnevikaanen rakki ei enää ikinä tuu meille,eikä mun elukoitten lähelle. Mä tapan sen,jos se tulee.

Isä sanoo,että hankitaan toinen kani,mutta mä sanoon sille,etten mä vielä halua. Samanlaasta ei tuu enää,ku Kosti oli. Se oli niin oma persoonansa.

Nalleki oli aivan hädässä,ku mä itkin ja huusin. Sitte parka meni kattoon pupua ja ihmetteli,minkä takia se vaan makaa.

Minkä takia mun pienellä pupulla piti olla noin raaka kohtalo? Pieni oli vasta 6 kuukautta.
Itkettää koko ajan. Perkele.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.