IRC-Galleria

Haluan jo toisen koiran <3Lauantai 03.11.2007 20:25

Eniten mä ootan sitä,että voin hankkia toisen koiran :). En mitää muuta niin paljo oota,mutta vähintään pitää viä vuosi oottaa tai kaksi :/. Ärsyttää,vituttaa... Mutta sitte odotus palkitaan,ku mä saan pitää sellaasta pientä tuhisevaa karvatuppoa sylissä. Silloon kaikki on hyvin <3.

Mulla on ollu jo pitkän aikaa neljä rotuvaihtoehtoa,mitkä mä voisin ottaa;

*Belgi groe = Belgianpaimenkoira Groenendael
*Beussi = Beauceron
*Boksu = Bokseri
* Pk. tai lk. Holsku = Pitkäkarvainen tai lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira

Mulla on 5 lajia mitä mä harrastan ihan varmasti tän koiratsun kanssa;

*Toko
*Agility
* Pk-haku
*Pk-jälki
*Näyttelyt (epäviralliset ja viralliset)

Sitte jos joku muu laji näitten lisäksi rupiaa kiinnostamaan niin sitte lajia kokeillaan :). Niin ja sitte verijälkeä kotona on haluan harrastaa ;).

Ja tuos ylhäällä on mun pienen kakaran kuva,jota kukaan ei voi ikinä korvata . Se on maailman uskollisin ja se välittää vaan musta,se tekee onnelliseksi. Kun mä tuun kotia,koira oottaa mua silmät innosta loistaen,häntä heiluu,pomppii ympärillä,nuolee naaman märäksi,tunkee syliin ja huokaa onnellisena,kun mä otan sen syliin ja pidän hyvästä. Nalle on mun koira,ei kenenkään muun ja se tietää sen. Se ei kunnoita muita,se ei välitä muista ja mikä tärkeintä,se ei rakasta muita. Jos sille tapahtuisi jotain,niin ei siitä koskaan toipuisi. Mä antaisin henkeni sen puolesta ja Nalle antaisi myös omansa,se on todistettu monta kertaa. Se puolusti mua henkensä kaupalla kaikilla kolmella kerralla,kun koira on hyökännyt mun kimppuun.Nalle puolusti ja tappeli niitä koiria vastaan,vaikka siitä ei ollut yhdellekkään niistä isoista koirista vastusta. Mutta Nalle ei antanut mulle mitenkään käydä. Meillä on side,jota kukaa ei voi ikinä katkaista. Meillä on vaan toisemme <3.Se on tärkeintä <3. Nyt ja aina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.