IRC-Galleria

Holly Valance - Kiss kissTiistai 04.04.2006 11:24

Heräsin ekan kerran puol kuudelta, olin ihan hädissää että kello on jo kaheksan ja et en kerkee kouluun. Joo, sitte tajusin kattoo kelloo ja se tosiaan oli vasta puol kuus. Hyvin alko aamu saatana.
Olis ne lajikokeet, reippaana tyttönä opettelin koko paskan ulkoo mutta luuletteko että muistan siinä kokeessa enää paskaakaa? Ehen. Ne unohtuu tossa matkalla. Täytyypi kattoo vielä ennen tuntia niitä ja palautella mieleen. Lunttia en uskalla tehä ku Koskela on ko haukka. Hui saatana, en uskalla ees ajatella mitä siitä tulis jos jäis kii.
Nyt kun ei oo enää kielikorua (siis sitä toista), äiti lupas toisen napakorun. Ei se äiti ehkä niin turha juttu ookkaan.<3
Perjantaina on viimenen disco, voishan sinne mennä. Vanhempainyhdistyksen eukot ja poliisit huokasee varmaan helpotuksesta ku niitten ei tartte enää olla siellä vahtaamassa et mitä me tehään. Ihanku se niille vanhempainyhdistyksen tantoille mitää kuuluskaa et mitä me tehää, huolehtis vaa omista lapsistaa.
Illalla jos jaksais pitäis lukee köksän kokeeseen ja imuroida Escortti. Tulispa Laeri ja Anne meiiiille nii ei itestää tarviis kaikkee tehä.
Taidanki tulla linkillä kotia niin kysäsen Laerilta. Nyt mua ei tartte kuskata ku vammasta, siinä sulle Muittari.
Haaahaa.

Np. Hoobastank - Pieces

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.