IRC-Galleria

jumuu

jumuu

IT`S ONLY ROCK `N´ ROLL

seinäjoen reissu :)Maanantai 17.04.2006 18:22

eilen aamulla heidi soitti mulle että lähetäänkö me sinne seinäjoelle ? me oltiin jo puhuttu tästä kauan :) sit me päätetiin että lähetään...
kolmelta ois mennyt juna mut ei keretty ja sit mentiin sellasella taajamajunalla jossain puolessa välissä matkaa vaihdetiin junaa..
sit yhessä vaiheessa se juna jäi johkin asemaalle vähän pitemäks aikaa kun piti kai odottaa vastaan tulevaa junaa
no vihdoin päästiin perille noin puoli tuntia myöhässä :/
sitten aletiin ettiin rytmikorjaamo nimistä paikaa ja piti matkan varrella sit kysyä neuvoa :) mut lopujen lopuks sit päästiin sinne noin kaskyt yli kaheksan :) flinch oli jo alottanut mut ei haitannut ... mut kuultiin me sentään joku viis biisii ainakin ja sitte noin puolen tunnin päästä siittä kun flinch lopetti niin odotuksemme palkitiiin eli uniklubi astui lavalle ... tuota oli kyllä odotettu kauan ...pojilla oli aivan mahtava keikka :) ja sit loppujen lopuks ne kaikki kävi jakaan nimareita mut ei me nimmareita pyydetty mut poseeraan käsketiin ja tuli kyllä mahtavat poseeraus kuvat :)
no sit keikkan loputtua mietitiin että monelta menee juna ja se meni vasta kahelta :( no sit istutiin sie rautatieasemalla pari tuntii... ja mietitiin kaiken näköstä ja kateltiin kuvia :)
sit loppujen lopuks se kaks tuntii meni aikas nopeesti sit juna jo tulikin :) me mentiin sisään sellaseta ovesta jossa oli makuu vaunuja sit me oltiin ihan paniikissa että eikö täälää oo sellasia tavallisia vaunuja olenkaan no oneks lopulta sit löydetiin :) no sit sie junassa mä taisin nukahtaaa sit kun heräsin oltiinkin jo tampereella :) no sit me luultii että kello on jo 04.10 ja bussi menis 04.20 sit me tyyliin juostiin hämeen sillalle ja se kello näytti että 03.55
sit joudutiin istuun keskus torilla joku kakskyt minsaa :( siellää olii tosii kylmäää ...
no sit bussissa jotain kaks miestä selitti meille jostain samaaneista ja napakympistä ja ja vaikka mistä ..no sit loppu hyvi kaikki hyvin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.