IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.04.2009 00:13

Rakastaa vaiko ei...
Osaanko rakastaa niikuin sinä jumaloit minua, osaanko halia niikuin sinä hellästi ja kuitenkin niin että sydän tuntuu olevan liekeissä intohimosta, osaanko suudella sinua niikuin sinä pehmeillä ja kosteilla huulillasi jolloin tunnun eläväni, osaanko minä mitään...olenko edes mies jota voi rakastaa?

Rakastua vaiko ei?
Rakastuin kerran rakastuin toisen kerran koska rakastun sen kolmannen ja viimeisen kerran, jotta voisin rakastaa kokoajan.

Jotai...
Rakastaakko vaiko eikö rakastaa, kas siinä pulma. Ei ketään mutta sittenkin jotain, vai onkohan sittenkään...ei vaan ei sittenkään ketään..tahtoo rakastaa.

Surun lääke
Kainalon sinulle tarjoan jos sinua jokin asia painaa, syliin voit pään laskea jos sinua itkettää, halaan lujasti ja pusun poskelle annan jotta hymyn surullisilla kasvoilla saan nähdä. Voin myös kuiskutella korviisi kuinka ihana oot...

Nukkumatti
Jos nukkumaan tahdot mennä nyt nii minut mukaan ota, sinun selän taaksen tulen ja korvaan kuiskuttelen, kädellä silitän kauniita hiuksiasi ja lujasti sinusta pidän kii, yhdessä nukumme ja toisistamme kaunista unta näemme, vai onko se unta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.