IRC-Galleria

junkieChrist

junkieChrist

READ BETWEEN, THE LINES
Oon huomannut, että koira on oiva väline välttää sosiaaliset tilanteet toisten, usein tuntemattomien ihmisten kanssa esim. kävellessä. Vastaantulijalla on koira, rodultaan mikä tahansa hännänheiluttaja, kohdatessa katseeni kääntyy automaattisesti alas koiraan, hyväksyvä hymy naamallani. Miksi? Onko jokaista koiran omistajaa muistutettava myötäilevällä katseella että hänen koiransa on ihana? Tosin, poikkeuksiakin on. Saan itse usein koiraa kusettaessani, varsinkin vanhemmilta ihmisiltä kommentteja tyyliin "mitä ne ovat toisen puolen vaan naamasta värittäneet?" tai "onkos tämä se vilmitähti-koira?" (Mikä?) Yksikään Jack Russell ei tietääkseni ole matkustanut Kuuhun tai edes esiintynyt Olvi-mainoksessa. Näitä tilanteita itsekkäänä ja tietysti muita parempana, seurani tarkkaan valitsevana ihmisenä yritän välttää parhaani mukaan.
Keinot TOP4 :

1. Näytä mahdollisimman vittumaiselta ja mulkaise yrittelijästä kontaktin ottajaa.
2. Puhelinhan soi juuri sattumalta valitettavasti samaan aikaan - vaikka äänettömällä onkin niin satuin kuulemaan
3. Varaa aina pallo tms. koiralle mieleinen tavara mukaan ja heitä se huomaamattomasti täysin eri suuntaan, katso pyrkyriä pahoitellen kun olkasi lähes vääntyy sijoiltaan koirasi tempoessa pallon perään ja joudut poistumaan toppuuttelemaan koiraasi. (Varaa myös nameja palkitaksesi koirasi tilanteen pelastuksesta)
4. Sopivan tilanteen tullen voit myös olla yltiöpäisen kiinnostunut kohdalle sattuneesta näyteikkunasta. (mikäli se heijastaa, voit harjoitella tulevia tilanteita varten myrtsiä ilmettä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.