IRC-Galleria

junpe

junpe

i roarr and stuff

MYYNNISSÄ lemmikkihermeliiniTorstai 22.10.2009 17:56

Meidän kanin ostaja meni puihin, joten uudelleen etsitään kotia kanille.
Syntynyt toukokuussa (16. päivä) myyty meille uroksena, kuten epävirallisissa papereissakin lukee, mitkä saatiin siis kasvattajalta. Kani on kuitenkin naaras. Kani on Siriuksen kanilasta, oikealta nimeltään Siriuksen Ressu, meillä ollut vaan Pomppu.

Väriltään keltainen, ilmeisesti jotain vajaakuviota jaloissa ja paikoittain kropassa, sillä on hieman mustaa jaloissa sekä muualla. On myös hermeliinin rotumääritelmästä poikkeavan pitkät korvat (inan päälle 5 cm)

Suloinen ja virkeä kani, todella reipas! Aikamoinen syöppö ja söisi varmasti aina jos saisi ruokaa niin paljon. Ei ole mikään sylikani, eikä viihdy kovin hyvin sylissä. Tykkää kyllä rapsuttelusta ja huomiosta kovasti. :)

Mukaan tulee häkki (oliskohan 120 cm x 55 cm) + mökki, heinäkaukalo, kakkanurkkaus, ruoka-astiat, juomapullo, suola - ja kalkkikivi, sekä mahdolliset ruoat, pelletit ja häkinaluset.

Kani asuu Lahdessa, kuljetus on mahdollinen ainakin pk-seudulle. Jos kiinnostaa yhtään, ota yhteyttä :) MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI.(lisäkuvia saa pyytää.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.