IRC-Galleria

TorstaiiiiPerjantai 02.06.2006 00:44

Tänää oli kivaa koulussa.. ekalla tunnilla jatkoin eilen jäänyttää trivial pursuittia Jannen, Tonin,Juskan ,Rennyn ,Rikun ja Esan kaa... oli siis matikan tunti ja ope anto meille kaikille kolme karkkia :)

Sitten ruotsin tunnilla piti mennä opo luokkaan ja meillä oli laillisuuskasvatusta c. luokan kaa poliisi setä tuli kertomaan.

Enkun tunnilla tehtii ryhmätöitä ja katteltii videoo ja päästii jopa aikasemmin tunnilta syömään tortilloja ja jätskiä.

Bilsan tunnilla saatiin valita jäädänkö kattoo olipa kerran ihminen vai elämä , en muista :D no kuiteski sitä tai sit koneille, meitä jäi viis sinne luokkaa :DD sit niin bilsan opekin jako karkit ja sit eilinen voittaja ryhmä sai suklaanpalat , juhuu.. kannattaa olla vaan nii hyvä ettii terveysaseman numero puhelinluettelosta. \o/
Sit ilmotustaululle tuli ilmotus että 8.lk ja 9.lk valinnainentietotekniikan pukkilan ryhmä käymää atk luokassa ens välkällä, sit sekin anto karkit :)

Sitten opon tunnilla opo jutteli jotain ja sie oli jotain 8.lk jokka ei oo tetissä. päästiin aikasemmin.

Sitten lähettii iinan , esan ja rikun kaa kaupungille ostaan opettajille lahjoja ja kaikkee kivaa löyty käytiin viä iinan kaa syömässä mäkissä ja parissa kaupassa :)

sitten illalla lähin viä kristalla värjään sen hiukset ja sit tein sille raitoja sit jaskakin tuli sinne ja katteltii telkkaria ja lähin kotiin .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.