IRC-Galleria

vitun vittu vituiksi VITTUSunnuntai 07.06.2009 03:11

moi olen juuli, juuli jonka joposta irtosi satula. niin, SA-TU-LA. matinkylän rannan lähimaastossa istuin rakkaan vaaleansinisen joponi selässä ja yhtäkkiä satula IRTOSI ja TIPAHTI ja minä mätkähdin pepulleni pakkarille. ruuvi oli katkennut ja pistin satulan laukkuun.

(...tässä välissä oli oikein mukavaa mielenkiintoista keskustelua kahdesta geelisestä sormesta, äänekkäistä lokeista, variksen per-...PESÄSTÄ ja erään sebun kaverin persekarvoista...)

sitten joskus ennen 11 lähdin vittu TALUTTAMAAN rakasta vaaleansinistä jopoani KOTIIN tuolla tyypillisessä suomen kesäkuisessa säässä ehkä about 5 astetta KYLMÄÄ. siis oikeesti, onko oikein että just tänä kesänä kesäkuu sattuu olemaan kylmin KUUTEENKYMMENEEN VUOTEEN? ei, ei minustakaan. ihan persereiästä sanon minä! ja sanon myös sen että taluttaessani jopoa kotiin hitaasti enkä edes lainkaan varmasti päässä kiehui ja humisi, sitten myös vitutti mutta samalla huvitti ?????
pohdiskelin siinä sitten vaan, että kummalla puolella kävelytietä mun kuuluu kävellä: toisella puolella on pyörän kuva ja toisella ihmisen. onko kukaan milloinkaan ikinä sanonut että se pyörän kuvalla varustettu puoli on tarkoitettu nimen omaan PYÖRÄILEVILLE pyörille, voihan se olla myös talutuksessa oleville pyörille? mutta toisaalta kävelin niin kuin ihminen toisella kaistalla, hmm? siksi tein kompromissin ja kävelin KESKELLÄ TIETÄ!!!...
kun viimein pääsin kotiin sormet oli iha punaset ja turvonneet, perse jääkylmä ja tunnoton ja varpaita palelee. otin lasin mehua, kääriydyin peittoon ja rupesin dataamaan. ja maailma rupesi tuntumaan taas paljon paremmalta paikalta. mitä sitten jos jopon satulat joskus tipahtelee, SELLAISTA SATTUU!

tämä merkintä kiteytettynä yhteen lauseeseen on siis että JOPOSTANI IRTOSI SATULA. näin karusti tiivistettynä, mutta tiivistystähän en osaa. :) KHIHIHI.


ha ha ha hah ha ha ha AH. XD olen murtunut. jopossani ei ole enää edes satulaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.