IRC-Galleria

juuliaaa

juuliaaa

PSDÄMÄÄN CHÄDÄÄM

Hyvää yötäTiistai 01.08.2006 14:04

Me oltiin äidin kyydillä menossa Helsinkiin, siis pikkuveljet, äiti, minä ja Wille. Minä ja Wille aiottiin mennä sieltä Loviisaan ja mun porukat mökille (vaikka se onkin päinvastaisessa suunnassa).

Wille päätti kuitenkin ryhtyä maailmanpelastajaks siinä matkanvarrella kun se näki rikollisia ja lähti vetää niitä turpiin. Me jatkettiin matkaa ja odotettiin et se soittaa ku se on valmis ja tulee perässä. Mut se ei sit soitanu ja yritin soittaa sille ni se jotain sim-korttihäiriötä valitti.

No lopulta siihen sit vastattiin mut se ei ollukaan Wille vaan Mira, joka sano löytäneensä Willen sim-kortin jostain ja sen kännykän ihan rikkinäisenä ja se toimi vaan just ja just. Sit ku aloin huutaa sille et missä Wille on ni se sulki puhelimen ku ei halunnu kuulla mun raivoomista.

Sit ajoin prätkällä sinne paikalle mis ne kriminaalit oli ollu ja siel ei ollu enää mitää. Lähin sit ettii niit ja eksyin meidän koululle jos oli joku ihmetapahtuma. Siel oli kaikki meidän luokkalaiset ja opettajat jne.

No yritin sit viel soittaa Miralle et se kertois mistä se oli löytäny sen sim-kortin. Mira ei vastannu mut se lähetti mulle sellasen liikkuvan tekstiviestin jos näky kuinka joku mustahiuksinen tyttö hyppeli kiviä pitkin ja hyppäs korkeelta veteen, ja sen jälkeen pujotteli sellasten myrkyllisten sähkökasvien läpi pyörien ja ui alas pohjalle, mis oli jotain kätyreit. Sit sen piti viel uida pintaan ottaa happee vaik allas oli ainakin 40 m syvä. Sit siel oli kaikkii muitaki esteit mut yhen kiven alla oli Wille.

Mä sit tajusin et se tyttö olin mä ja se allas oli meidän koulun ruokalassa. Sit siin oli aika, et ois pitäny lähtee suorittaa 26. tunnin kohdalla mut oli menny jo 36 tuntia. Mul tuli kauhee kiire ja hyppäsin suoraa siit reunalt siihen altaaseen ja lähin pujottelee niit sähköjuttui. Sit niiden jälkeen siel alhaal oli sellanen sulka josta sai lisää energiaa. Olin nimittäin muuttunu joutseneks matkan aikana.

Yritin saada sitä sulkaa mut kapteeni Koukku loikkas jonku kiven takaa eikä antanu mun ottaa sitä. Sit mun oli pakko uida pintaa hengittämään, mut ku menin takas alas niin sain sen sulan ja olo oli paljon parempi.

Uin sen kiven luo jonka alla Wille oli ja ku sain Willen käsiini niin se witun kapteeni Koukku tunki taas jostain sinne, mut en antanu sen koskee Willeen ku pyörin nii nopeesti ympyrää et se ei ehtiny saada mua kiinni ja sain Willen sinne pintaan.

Sit ku oli laittanut Willen altaan reunalle ni vedin kapteeni Koukkuu turpiin ja heräsin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.