IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

vantaan timantitKeskiviikko 02.12.2009 18:50

JAAHAS! Arvelluttava seikka oli myös vitutuksen kannnalta hyvin kiintoisa nimittäin kokeet oli palautetta tuloksin 7+ ja 10-. Saajat oli leiska (heiska) bilsa kakkosessa ja vantaan oma poika wecara (juuso) mantsa kakkosessa. Oli vitun väkevää kuulla juuson ottavan 10- mantsasta ku sen tunnit meni nukkuen reppu tyynynä! Ei tietenkää leiska yhtään paskempi oo jos lukion vaikeemmasta kurssista tullaan ku ristiretkeltä konsanaan 7+ povarissa loistavana. Siinä kelpaa olla suu messingillä koko ens jakson. =))
Viikonloppun vois mennä turruttamaan kehon tunnottomaks ku olvia ja muuta lientä kimaltelee jääkaapin kylmimmäs kolkassa! Asetelmat on siis oikeen hyvät, viel joku napakka mesta!

ool ai wanna doo is paff paff paff paffKeskiviikko 28.10.2009 23:12

Poikkeuksellinen päiväkirjaotsikko ja sisältöki varmaanki vaan siks ettei oo pädettävää tyhmyyksistä mitä tuli vkl tehtyä eikä darrasta tai muusta turhanpäiväsestä paskasta. Toisinaanhan ON hauska kirjottaa viestejä sillee ettei kädet tärise ku kermaa vatkais vaan ihan tällee hyvillä nuhasilla mielin :) Koulupäivähän oli täyttä aatelia ku sai nauraaa leiskan hyvääkin paremmille jutuille KOKO fackin päivän ihan oikeesti. Tuntuu todellaki naurettavalta et ehkä maailman älyllisesti rajottunein idjootti naurattaa koko martsaria ku viimestä päivää, mut näin se vaan on:) leisgu ylöss<3

hyvä pojatSunnuntai 25.10.2009 23:13

Helvetin toimiva setti oltii saatu kasaa laaksolahes eile! Ei muuta pahaa makuu suuhun jääny ku ne pienet ananaspalat jotka oksennuksen mukana toivoteltiin tervetulleeks sitte loppuillasta:) Hommahan oli niinki selvä et bussipysäkille tuli sammuttua jokski aikaa ja ambulanssihan siitä sujautti ohi ja tuli kyselee kuulumisii mut hyväähän mulle siinä kuulu, loputtoman täydellisisissä lepo asetelmissa. Kotiin päästiin ku päästiinki jossain aamuyön vaiheilla mut ainoo miinari siin oli se et tuli jäätyy viel ottaa lepooo omalle kuistille... Hommastahan ei loppupeleissä siis tullu yhtikäs mitään ku väsy jätti miehen siihen kuistin portaille lepäilee. No kyllähän siitä tuli sit joidenki minuuttien jälkeen selviydyttyyy omaan sänkyyn :))

ai wit!Maanantai 24.08.2009 19:31

Terve vaan kaikille yököttäville ja sairaille tyypeille maailmassa! Niinkin globaali tervehdys sai alkunsa niinkin kutkuttavasta syystä että meikäläiselle nyt pääsi se kauan puhuttu sikainfluenssa iskemään! Arvelluttaa kuitenki vähä jakaa tieto kaikkien sorsien kesken mut ei anneta senn hidastaa menoa :) Oireethan oli pääkipu, kuume, kurkkukipu ja heikko olo. Ei tässä muutaku onnea kaikille terveille limanuljaskille ja pitäkää hauskaa terveenä.

Kuvaa odotellessa :)

ei helevetti!Tiistai 18.08.2009 02:04

Kaikki kelaa et "joo nyt tulee joku vitun vuodatuspaska taas" mutta ihan väärässä olette! Tulee ihan pikku lorunen :) tai siis runo ihan sama! Liittyy siis lomaa joka MENI JO!

Kaikki kiva alko hietsusta, siitä mukavasta rantsusta ja manskusta täynnä kusta,
uuteen nousuun kivasti lähettiin ja kaikki darrat taakse jätettii
rannalla huomattii kenen rusketus näkyy ja ketkä syksyllä taas solkkuun päätyy,
paperitki saatiin aika ajoin kuntoo ja timo huus samaa aikaa KOHT DISKOO!
miks tää loma loppuu aina näin nopee, ei oo tietoo huomen skolee..
vooi vittu.

Louiiiiiiiii!meni joSunnuntai 16.08.2009 20:04

minne se meni?! pidettiiin lystiä ympäwi ämpäwi kannelmäkee eille! kuva ei todellakaan oo niiltä huudeilta :) aamu meni rapulassa, aamupäivä meni rapulassa ja iltapäivä jatkuu rapulassa. Tällä hetkellä ainoo kiinnostava kohde on naapurin hespurkeri ja sen tarjoama kerroshamppari! pitääpi käydä poistammas yks sellane, ILLAN JATKOT

ei saatanaMaanantai 03.08.2009 03:11

Mahtipontinen herääminen lauantaiaamuna noin kello 9.40 suomen aikaa omasta sängysä vaatteet päällä ja huoneen kaikki valot pääällä. Tässä vaiheessa herää kysymys oliko alkoholilla vaikutusta? Jostain kumman syystä kotiin saavuttua hehtaari tuubassa tuntu järkevältä mennä makaamaan sängylle mut ainoo bonari minkä se tuotti oli niinkin vähänen ku hyvät unet. Aamulla paitaan melkein hirttäytyneenä valot päällä ja pieni kanuunan vivahde päässä tuli kelailtuu et piti ottaa eile iisisti, mutta toisin kävi =) hasssua

ai ettäTorstai 25.06.2009 22:18

NONI! nyt on aika taas kirjottaa samaista shaibaa mitä täs nyt on tullu kertailtuu jo. Ei vaan mietittiin ihan oikeesti juuson kanssa et MITEN IHMEESSÄ päästäis ottaa rajatonta rusketusta? jotenki kumpaaki himottais vähä kokeilla mut ei vaan tuppaa löytyy mestaa mihin vois iskee :( siis käy myös essurusketus (pelkkä essu pääl) mut rajaton olis kingii! nudistialue olis ehkäö vähän karuu ku alkaa kelaa. Nii ja muuten hauska seikka tän viikon aikana on se et MILTEI joka paikka koko ruumiissa punottaa ku sian väzaina pakkasel. Ei niistä aurinkovoiteista vissiin IHAN järisyttävästi apua ole. Noo ei siin mitää heittäkää inffoa jos löytyy hyvä rajatonrusketuspaikka kahdelle, kolmellekkin käy :)

ja mitä vielä!!!Keskiviikko 20.05.2009 20:24

heti alkuun pelästyin et toi otsikko oli käytetty jossain muussa merkinnässä mut näinhän EI ollutkaan! voisin vaikka kirjottaa taas jostain arkipäiväsestä paskasta MUTTA nyt sitä on vähän minimoitu koska on koeviikko :) eilen engglanti, olin semitules, tänää vapaapäivä OLIN TOSI TULES, HUOMEN VAPAAPÄIVÄ en ees kerro kui tules oon.... kirja kädesssä! heh heh. ei päästä kauheesti nyt mitäää löydy ku päikkärit venähti mut anyhow huomen on päivä uus :)

jopas jotain eikä!Torstai 23.04.2009 23:54

Tänään siis tTÄNÄÄ oltiii keittilautailemasssa hyvinkin armottomalla panostuksella vapaalassa. Voihan homo ku oli niin kuuma ja eväät ja virvokkeet oli loppu NIIIN MITÄ, Red Bull auto kurvas pihalle! Luultii eka et se oli joku vitun kuumottava kangastus mut EI, ihan totta se oli!! Kaks girgii kysy et "kaivataanko piristystä" NO HELL YEA kaivattiin ja sitä saatiin! Eli red bullit siis. :) Meistä otti sit viel kaiken lisäks KUVAN. vissii ollaan jossai vuosjulkasun kannessa jossai vaihees? Ja niin miken ja walten kaa oltiin!

Kuvaa en nyt TÄLLÄ kertaa liitä. kaikki tietää miltä ret pulli näyttää :)
« Uudemmat -