IRC-Galleria

käss`

käss`

mul on jano,mennää tilaa?:)

totuuksia :)Maanantai 17.08.2009 17:43

Elämä skorppionin kanssa muistuttaa joskus psykologista trilleriä. Hän on taitava kätkemään voimakkaatkin tunteensa, mutta saattaa päästää ne valloilleen odottamattomissakin tilanteissa. Hän osaa olla pelottava, mutta myös hellä ja empaattinen kumppani. Hänessä on jotain maagista vetovoimaa, joka kutsuu ihailijoita luokseen kuten seireenit kutsuivat aikoinaan merimiehiä.

Kotona skorpionin lempipaikka on makuuhuone. Intohimoiselle skorpionille seksi on tärkeä osa parisuhdetta ja jos se ei toimi, ei koko suhde ole hänen mielestään jatkamisen arvoinen. Skorpionin tulisi muistaa hoitaa myös suhteen henkistä puolta, jonka hän asettaa yleensä vasta kakkossialle. Skorpioni on miellyttävä keskustelukumppani, jos hän ei satu olemaan huonolla tuulella. Ärsyyntyneenä tai väsyneenä hän ei uhraudu kuuntelemaan kenenkään asioita.

Skorpioni ei ole koskaan helppo elinkumppani, sillä hänellä on omat omituisuutensa. Ilman lukuisia omituisuuksiaan hän ei kuitenkaan olisi läheskään niin kiehtova ja lumoava puoliso. Suuttuessaan hän on pitkävihainen ja saattaa murjottaa jopa päiväkausia. Loukkaantunutta skorpionia on lähestyttävä varovasti, sillä tukahdetut tunteet voivat räjähtää pintaan milloin hyvänsä. Nopeimmat skorpionin lepyttelykeinot ovat hänelle osoitetut kaunitt sanat ja hellät huomionosoitukset. Skorpioni tarvitsee kumppanikseen tasapainoisen ja järkevän ihmisen,jolla on vahva itsetunto. Hän odottaa kumppaniltaan hellyyttä ja turvallisuutta, muttamyös estottomuutta. Hän vaatii ehdotonta uskollisuutta ja hän on hyvin mustasukkainen ja omistushaluinen. Epäluuloinen skorpioni aavistaa välittömästi jos häntä on petetty ja silloin pahat voimat pääset valoilleen. Hän ei koskaan unohda kasvoja,jotka tuovat hänen elämäänsä vihaa ja katkeruutta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.