IRC-Galleria

k-I-h-O

k-I-h-O

Muokkaa tilaasi

[Ei aihetta]Tiistai 12.08.2008 21:36

Kauris 22.12.-19.1.

Hallitseva planeetta: Saturnus.
Näin Kauriista sanotaan alan kirjallisuudessa:

Kauriit ovat kunnollisen ihmisen ruumiillistumia. He tekevät työnsä kunnolla eivätkä pidä itsestään meteliä. Kauriit ovat pienestä pitäen mietteliäitä ja totisia, ja siksi vaikuttavatkin usein vanhemmilta kuin ovat. He tekevät elämässään paljon uhrauksia, eivät niinkään muita auttaakseen, vaan säilyttääkseen rauhan ja tyyneyden omassa elämässään.

Kauriit ovat älykkäitä ja loogisia. He tekevät paljon havaintoja ympäröivästä maailmasta ja pohtivat niitä. Kauriilla on kyltymätön tiedonjano, ja se tekee heistä sivistyneitä ja fiksuja. Totinen ja rauhallinen Kauris on myös erittäin kunnianhimoinen. He toimivat usein johtavissa työtehtävissä. Toisaalta, Kauriit tarvitsevat myös paljon hyväksyntää muilta ihmisiltä. Usein ulkopuolisten mielipiteet merkitsevät heille enemmän, kuin läheisten ihmisten.

Kauriit eivät ole spontaaneja, vaan varovaisia ja kaukonäköisiä. Vahvatahtoinen Kauris on parisuhteessa erittäin romanttinen ja uskollinen. Hän on kumppanilleen lempeä, ja kykenee syviin ja vakaisiin tunteisiin.

Ja sitten totuusÂ…
Näin Kauriin kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:


Kaurismies:

Kaurismies haaveilee riskien ottamisesta, mutta tosielämässä hän ei uskalla niitä ottaa. Kaurismies on vaativa perfektionisti, joka ahdistuu, jos ihmiset eivät noudata hänen luomiaan käyttäytymismalleja. Tästä pakkomielteestä muodostuu usein ongelmia.

Kaurismies voi olla Kaurisnaisen tapaan syrjään vetäytyvä erakko. Hän vaatii läheisiltään paljon ja asettaa rajoituksia ja sääntöjä jopa ystävilleen. Kaurismiehen on myös vaikea ottaa vastaan tunteenpurkauksia. Kauriilta puuttuu spontaanisuutta ja siksi yllätysvierailut sekä öiset puhelinsoitot ovat heille vaikeasti käsiteltäviä asioita. He eivät ymmärrä miksi sellaista pitää tehdä.

Kaurismies voi osoittaa olevansa tilanteen kuin tilanteen tasalla, mutta sisimmissään hän voi olla hyvin ahdistunut, varsinkin jos ”kohtauksia” ei ole käsikirjoitettu valmiiksi.

Kaurismies voi olla parisuhteessa hyvin vaikea. Hänen levottomuutensa ja pessimistisyytensä ovat kumppanille raskaita ja vaativatkin tältä erityisen hyvää itsetuntoa. Kaurismies voi olla erittäin ankara myös kumppanilleen ja odottaa hänen toimivan tietyn kaavan mukaisesti. Kaurismies pitää jatkuvasti sarvet ojossa mahdollisen taistelun varalta, jopa sohvalla televisiota katsellessaan. Pahimmillaan Kaurismies on epäluotettava ja itsekäs. Hänen rahankäyttönsä on hyvin tarkkaa ja se voi mennä jopa jonkin tasoiseksi piheydeksi.
Kauris sängyssä:

Kauris on sängyssä aluksi erittäin pidättäytyvä ja ujo. Ensimmäiset 5-10 kertaa voivat olla hankalaa sähellystä. Kannattaa olla kärsivällinen, koska sitten homma voi alkaa sujua. Kun ujoudesta on päästy, on Kauris todella intohimoinen ja joskus jopa kokeilunhaluinenkin. Kaurisnainen ottaa sängyssä mielellään ohjat käsiinsä ja näyttää miten hommat hoidetaan.

Intohimoisen kauden jälkeen seksi Kauriin kanssa voi muodostua tylsäksi. Kun jotain toimivaa on löydetty, Kauris haluaa että siinä pysytään.

Kauris ei kykene rakasteluun, jos tunnepuolella mättää. Kauriin vaikean luonteen takia ongelmia onkin odotettavissa, myös sängyssä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.