IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 21.01.2008 01:25

terrrrkkui porista
pe-su tytskyjen kans tsip tsip ja pröm pröm pitkin poria. sain loistavan pori-suomi sanakirjan heti kättelyssä juna-asemalla,se tosiaan tuli tarpeeseen,on toi puhe porissa sellasta ettei sitä stadilainen ihan heti tajua,en tajua kyllä vieläkään,mut parempaan suuntaan parempaan suuntaan ;)
vietettii harvinaista kivaa laatuaikaa yhes,syötiin ja laulettiin ja juteltiin ja syötiin ja kateltiin ja join SataMaitoaki,noitten omaa maitoa,se on namia. ja porilaisia maistoin ekaa kertaa elämässäni,2 jaksoin,ku mariia ja linda veti kilpamaratoonilla muutaman enemmän..
paikallinen kiekkomenoki tuli tarkastettua satakunnan tai minkälie paikalliskamppailussa,oli mukava ja hieno kokemus tosissaan,kyläkyllä! vähän erinäköstä ku meillä täällä.
häppölä!
lindan koira,gunnar,voiii mikä ruttuturpa ihana pikkunen,mitkä simmut,mikä katse,aii mikä muru!
viimenen yö sisäls singstaaria ja ruokaa ja karkkia ja ja yöllisen taksiajelun keskustaan ja kebabille. kaikki oli nii mukavaa ja kivaa,aika meni taas tosi äkkiä,olisin viihtyny pidempäänki :). ehdotinki et jäisin tiistaihin ja tulisin raumalaisten kyydissä sitte takasin stadiin tiistaiks omaan peliin, muttajoo,armeijamiehet oli kuitenki parempaa matkaseuraa,luulisin.
jepats, kiitti patatatatatytöt plus tuubaskin sielä ja vuarinen!
mulla oli kivaa ♥

ps.raumalaiset syö kakkaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.