IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 18:33

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et välttämättä koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en välttämättä paljasta mitään ;)


1) Sun kans kasvoin ja vietin yhdessä ne jännimmät vuodet, oli niin kivaa ja kaikkee. Kaikki ensimmäiset kokeilut, jutut, kaikki se uusien asioiden kohtaaminen ja.. Sit tiet vaan eros, eikä olla kuultu toisistamme yhtään mitään. Olis hienoa jos vois palailla ja korjata ton asian :)

2) Nähdään ihan liian harvoin! Oot ihanaa seuraa, kiva höpötellä kaikenlaista ja ja. Toivottavast korjaillaan asiaa syksyn mittaan ainaki tietyissä merkeissä, ja ihan muutenkin. Pitkät kävelyt pimeissä metsissä jne, oispa aikaa.

3) Joskus tultiin tien haaraan, en tunne sua enää kunnolla vaik haluisin. Mut hyvä et oot olemassa, etkä oo sillätavalla kadonnu minnekkään. Eri intressit varmaan vei eri teille, ei oo enää niin paljon yhteistä, ku joskus oli. Se yks kesä vissiin muutti aika paljon.

4) Kiitos. Ilman sua mulla ei välttämättä olis tällasta ystäväpiiriä, jota ilman en enää vois elää, enkä tiedä kuinka oon koskaan voinu elää. Kuulostaa varmaan hassulta, mut se on ihan susta kiinni. Aattele, ei edes tunnetatunneta, ja oot pääosallinen elämäni tärkeimmän verkoston kutojana. Et kyllä tiedä sitä itte, mut.. Tuun olemaan ikuisesti kiitollinen. Oot erityisessä asemassa, ja muutenkin aika sankari :)

5) Oot kiva. Aikamoinen persoona, räikeä ja yllättävä ihminen. Välillä oon käyny sotaa itteni kanssa ja ollu ihan hermona tiettyihin asioihin liittyen, kun tuntuu että oot varastamassa ne multa pois, tai jotenkin viemässä mun paikan, tai jotain outoa. Mut tajusin kuinka typerä oon, joten.. Kaikki ok. Oot vielä parempi tyyppi, kun on saanut tutustua :)

6) Erityisesti 2007 syyspuoli on jääny mieleen, sillon oli kaikkein upeimmat ajat. Vähän tullu muutoksia ajan mittaan, mut toivon et sama meininki säilyy, kaikki jutut ja.. Jutut. Ja se pääjuttu. Nähtäispä useemmin,tehtäs kaikkee mitä ennen, mut ollaan niin raihnasia ja vanhoja ja aika on nyt enemmän kortilla ku ennen. En ikin ikin ikin koskaan haluais edes ajatella et pitäis olla ilman sua, jotain menneiden vuosien juttui lainaten,vaikka en ketään luokittele ja numeroi, oot mun bestissssss ;) <3

7) Kauhee apina, osaat ärsyttää ja raivostuttaa, tiedät mihin kannattaa iskeä. Mut oot sä kuitenki iha jees, ku sille päälle satut, ja ilman sua vois olla tylsempää ;)

8) Nähdään harvemmin.. Ennen juteltiin taikka kirjoteltiin paljon, nyt ei niinkään enää.. Luen välill meidän vanhoi juttuja, ja mietin, et vaikka sanotaan ettei mikään oikeesti muutu, niin muuttuu kuitenkin. Mut ei muutukkaan kuitenkaan, samat jutut itkettää ja naurattaa vieläkin, ja sisältä oikeesti mikään ei katoa, se kaikki säilyy. Oot niin tärkeä, oltaispa enemmän yhteyksissä.

9) Oot hieno ihminen ja mahtava tyyppi. Oon niin ilonen et tutustuttiin, ajatusmaailma tietyissä asioissa on niin samanlainen, et on niin helppoa vaan laaritella asiasta mitä tahansa, ihan ihan mitä tahansa. Ja oot melkein ainoa joka siitä asiasta jotain ymmärtää. Toiset ei vaan ymmärrä hyvän päälle ;) Ja muutenkin, oot niin rentoa ja aitoa seuraa, et itelläkin on helppo olla.

10) Jotain tärkeintä. Kilometrejä kertyy välille paljonki, mut välill tuntuu et olisit ihan lähellä. Nii paljon yhteisii juttuja ja niin paljon jaettavaa, et näppis ja kone roihahtais liekkeihin ja varisis tuhkana mun huoneen lattialle jos kirjottelisin aina ihan ihan kaiken mitä mieleen sulle tulis sanoo. Onneks kuitenki saan varmasti ja aina kaiken haluamani kerrottuu, ja jaksat viel kuunnella. Ja rakastan kuunnella sun juttuja. Loppukesä rokkas<3

11) The biggest, the best, better than the rest. Tosiaan jättäny lähtemättömät jäljet ja tehny suuren suuren vaikutuksen, jostain sieltä lähtien ku olin ehkä kymmenen. Toiset ei tajua eikä kai ees halua tajuta, miten paljon joku tollanen voi tarkoittaa ja merkitä jollekkin. Arvostan ja ihailen, korkeemmalle ku ehkä ketään. Enkä kyllä ole ainoa.

12) Oot mahtava ihminen ja huippu tyyppi. Voin luottaa suhun ja puhua jos tekee mieli, kuuntelet ja puhut myös. Mut osaat irrotellakki, pitää kivaa ja monesti ollaankin aika hervottomia. Hauska ja höpsö, fiksu ja aito. Onneks taas pienten "taukovuosien" jälkee ollaan samoissa kuvioissa!

13)En varmaa kovinusei näytä tai sano taimuutenkaa,mut olet kans tärkeä kovin. Enne juteltii paljonki ja oltii innoissaa samoist asioista ja muutenki yhteyksis. Enää ei mitenkää erikoisesti jutella, sillontällön ja kiireen keskellä. Mut sit kun nähdään ni on kyl kivaa, ja juttuu riittää,ja :>.

14) Kiitti hei. Ja oli kivaa ja.. Muistoisaa :) Toivottavasti viel joskus vietetää aikaa samoissa porukoissa.

15) Oot kaaaaukana kaaaaaukana, pääsen sinne harvoin :( Oot aina ollu olemassa ja tollei, ja vuodet vierähtelee toisensa jälkeen, ja oot vieläki siel. Pelottaa se päivä kun et enää ole. Pysyisit ikuisesti ikuisesti siell, on aina niin kivaa ja rentoa, tuntuu et on tervetullut ihan koska vaan. Jaksa vielä paljon vuosia. Ajellaan aina yhdessä katsomaan, miten poijjaat pärjää.

16) Jännää miten ollaan tutustuttu sillee, hyvinkin. Se on kivaa, oot hauska ja fiksu tyyppi.

17) Oot hauskaa seuraa, hassu ja piristävä ja mukava, kivaa et oon saanu tutustua suhun. Välillä tuntuu et joo tunnen sut, välillä tuntuu et en, ainakaan kunnolla. Haluaisin olla ihan oikee ystävä.

18) Voi mikä ihanahassu olet :) Oon ilone et ollaa tutustuttu ja kokoajan tutustutaa paremmi. Oot semmonen piriste, jotenki sellanen elämänilonen ja innostuva tyyppi. Ja pidät samoist asioista, aina on helppo löytää jutun juurta ja eioo tylsää. Pikku projektii liittyvä juttuki merkkaa molemmille paljo, eikä monet sil taval ymmärrä sitä, mut onneks me ymmärretää,joten siit voi iha rennost ja aidosti puhuukki mitä tekee mieli.

19) Ei paljonkaan pidetä yhteyttä tai jutella.. Välimatkaa on jonkin verran. Mutkun nähdään ni on kivaa, ja aina jotai unohtumatont. Olis kiva oikeesti tuntea sut, jutella ja puhella enemmän, oon varma et sun kans olis mukava jutella paljonki :)

20) Olet rakas vihollinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.