IRC-Galleria

35eSunnuntai 17.09.2006 20:57

Ei jennii.. !!
Joo lähdettiin kauppaan. Sen piti olla kymmenen minuutin reissu,vasta heränneinä ja rähjäsen näkösinä.. Kauppakassiin saatiin spraittia pestoa ja creme bonvittumitälie juttua.. Tyytyväisinä käveltiin kotia päi, kun jenni ilmottaa: Katja hei, mullei oo avaimia..!
naureskelin siinä että hahhah niinniin mutta se pöljä oliki tosissaa.. Porukat keskisuomessa, kotona parvekkeenovi auki ja tietokone päällä, kaikki tavarat sisällä.. Nokkelina likkoina yritettiin ensin tiirikoida ovea auki ja työnnettiin ja jumitettiin käsiä postiluukussa.. apuvälineinä oli suklaapatukka ja huulikiilto. No eipä murtautuminen omaan kotiin onnistunu..
Viimeinen keino oli siis soittaa isännöitsiä paikalle.. jenni reippaana pirautti sille ukolle, joka ei saanu mitä'än selväöä puheesta.. "mellin, mellin, siis mellinmellinmellin" jennisiinä toisteli muutaman minuutin, kunnes se hemmo tajus et me haluttas vittu himaan! Istuskeltiin pihalla kipeen ja tyhmän näkösinä ja tuijoteltiin jonku pikkuoravan touhuja.. Puolen tunnin päästä tä kaveri suvaitsi saapua, ja päästiin sisälle.. naureskeltiin siinä omalle tyhmyydelle, ukko tökkäs jonkun paperin kouraan ja sano vaan että laskutulee perässä.. Niin.
Nyt saa jenni juosta jokapäivä kotiin ennen äitiä, sopimus oli ettei jäädä kiinni, varsinkin kun oli painotettu ja kirjoitettu että muista avaimet! Joo no se ei mua haittaa, jenni saa sen laskun piilottaa.. :) jooo koominen tilanne se oli, mut kyllä oli odotettavis et jotain kummaa tapahtuu kun me jäädään viikonlopuksi kahdestaan.. kauhulla seuraavaa kertaa odotellen... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.