IRC-Galleria

ahaaa Lauantai 20.01.2007 00:19

1. Minkä joukkueen fani olet? : On vaan se yksi ainoa;Jokerit

2. Mitä joukkuetta vastaan heillä oli kauden avaus ottelu, millä lukemilla se päättyi? : ifk:ta vastaan vieraiss,3-5 Jokereille.

3. Ensinmäinen vieraspelisi tällä kaudella?: No se avausottelu.

4. Ärsyttävin tuomari sm-liigassa?:mm..Rantalasta en pidä,Favorin, toivola,ja monet monet muut,ottelukohtaisesti niitä vihataan ;)

5. Kenellä joukkueestasi tällä hetkellä on kultakypärä?:Hirschovits,ja on samalla liigan pistepörssin ykkösenä.

6. Suosikkipelaajasi? : VALTONEN, Lehterään kohdistuu odotuksia,Varis. ja monet muut tietenkin..

7. Montako tehopistettä suosikkipelaajasi on tehnyt tällä kaudella? : Tomek on tehny 14 maalia,mut en muista tarkalleen syöttöi anteeeeks <3 :>

8. Kuinka monessa vieraspelissä olet ollu tällä kaudella?: eei niit oo ku 4 tähän mennes..

9. Missä vierashalleissa olet käynyt tällä kaudella?: ddr,espoon autoareena ja Rauma.

10. Kuinka monta ottelua olet yhteensä nähnyt?: 20kotipeliä,4vierasta,muutamat tv pelit,niin ja ennen kauden virallista alkua ärrä cuppia ja noita.. emmätiää, jotai 30 ehkäpä. siis Jokerien peliä, Tällä kaudella !

11. Mitä mieltä tuomarilinjasta?: Jaa,mistä linjasta? Vähän on sekavaa ollu..Ajoittain näyttäs et linjaa on selkiytetty,mut etenki taukojen jälkeen tuntuu tuomareilla olevan taas uus käsitys mikä jäällä sallitaan ja mikä ei. Hämmentää pelaajiakin,se mitä edellisessä pelissä sai tehdä,onkin seuraavassa selkee jäähyn paikka.. Ja sm-liigan tuomaritaso yleisesti, pitäis pystyä parempaan. Kyllä on muutama sellanen turisti mukana että...

12. Huudatko peleissä, vai istutko/ seisotko hiljaa?: Me Huudetaan,Lauletaan,Seistään Aina Teidän Tukena... Jy nou.. En istu, seison. enkä tosiaan hiljaa.

13. Oletko tällä kaudella ostanut jotain fanituotteita?: Juu jotain vaatetta ainakin,ja jotain..

14. Joukkueesi "mussuttaja" (eli valittaa kaikesta mitä kentällä tapahtuu): No en tiä onko mussuttajaa.. Eipä tuu mieleen. ei neitejä.

15. Erotatko pelaajat kentältä? Jos numeroa ei saisi katsoa? : Erotan juu, pienistä asioista..luistelu,kypärän asento, olemus yleensä,se peliasento,kui kyyryssä on ja takapuolen asennosta.. Niin ja naamat toki tuntee.

16. Joukkueesi maalivahdit, kenet ykköseksi?: Riksman,Ahonen,Hovinen,Hallikainen. plus Herranen on välill luukulla ollut. Arska on nyt ykkösenä, Juuso kuntoutuu näillä näkymin keväälle,saa nähä kumpi ottaa vakipaikan pleijjareissa. Tahdon Riksmannin jäällä viel nähdä ehdottomasti. Junnuille peliaikaa,enskaudella!!

17. Suurilukuisin tappio tällä kaudella?: Se taitaa olla toi 7-2 ilvekselle.

18. Oletko tyytyväinen ketjuihin?: Kyll oon, Shedden on hyvin järkänny äijät yhteen. Eipä oo valittamista,hyvin sujuu niinku näkyy. Olen tyytyväinen.

19. Mieleenpainuvin peli kaudella 06/07?: mmh..Kauden avaus, kauden kotiavaus... 16.11. Jokerit-hifk, ja 1.12. Jokerit-hpk. Luulen et mieleenpainuvin on vasta edessä,kun lähdetään reilun 600 fanin kanssa junalla Turkuun..

20. Tämä joukkue sydämessäsi aina?: AINA ♥ ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.