IRC-Galleria

miksi kukaan ei kommentoi mun kuvia? oonko liian vanha irggiin vai enkö käy tarpeeksi usein täällä vai pitäskö mun kommentoida naisten kuvia että ne huomais mut? saa miehetki kommentoida ei siinä mitään pahaa ole- onnko täällä enää ikäisiäni naisia mielellään vapaita sellaisia????

oikeasti todella surullinen fiilis tulla joulu yönä nettiin ja ei taaskaan yhtään kommenttia miksi oi miksi,,,,. kommentti ois paras lahja

tänään olen koristellut kinkun ja lämmittänyt saunan. perheessämme on jo vuosi satojen ajan ollut perinteenä pitää saunaa lämpimänä koko joulu voi mennä sillon kuin haluaa. säästää myös sähköä koska se on kokoajan päällä niin ei kulu siihen lämmityksen aloittamiseen sitä sähköä niin paljon.

yritin yhtenä jouluna tehdä sauna palvi kinkkua ei ehkä tartte kertoa että vituixiha se meni ku sähkösauna on nii epä sopiva sellaiseen oli aika rasvaista puuhaa ja uuniin piti laittaa lopulta kinkku ja jouduin muuttamaan,,,, kiva,,

ihanaa joulua kaikki lukiat. kirjoittakaa kommentteja. voisin laittaaa uusia kuvia jos ihmiset tykkäisivät nykyisistä mut ku ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.