IRC-Galleria

kaatri

kaatri

slaps you with a big salmon.

akaatttiloove!Tiistai 31.01.2006 19:03

http://www.vanhempainyhdistys.org/nn/kuvat/Kuva(35).jpg

TAHON AKAATTI KOTILON!

http://www.vapaus.com/akaattikotilo/ !
sairaan hyvä!


Se ei tarvitse päivittäistä juoksutusta eikä erikoisruokia.!!!
THAT'S IT!

Akaattikotilot ovat kaksineuvoisia, eli niillä on sekä uroksen että naaraan sukuelimet. Lisääntyäkseen ne kuitenkin yleensä tarvitsevat kaksi aikuista kotiloa, tällöin ne kiertelevät toisiaan kauan ja lopulta molemmat munivat. Akaattikotelo voi saada kerralla jopa 500 munaa, joista suurin osa myöskin kuoriutuu.

VIISSATAA KOTILOOO-!
oke ehkä tahon vaan yhen.

sen nimi ois istvan, mut otan nimiehdotuksia myös vastaan :D!

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 01:08

kaisa: isi annaks mulle sit rahaa, et saan ostettuu deodorantiii
katri ja jansku: TUPAKKKAAAAAAAAAAAAA!

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 00:27

EAT THE MUSHROOMS! I'M THE MUSHROOM!

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 14:45

KAISA KUUNTELEE MEÌLLÄ RÄPPII :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD aiga räbä!

sipsit meni ja taivas ei auennuSunnuntai 29.01.2006 02:30

kaisa meni suihkuun, ja porukkhaa lähti. samu ja lotta voitti piktönärin, mut ihan varmaan huijaamalla! juho luovutti kesken ja johanna paikkas juhon.

[Ei aihetta]Lauantai 28.01.2006 23:13

moi!
lisäilin tännnään rumia kuvia, koska aina ei voi näyttää yhtä hyvältä, kuin johanna hakala.
mun piti tulla ettii piktönarii, mut ajauduin koneel. hubs!

[Ei aihetta]Lauantai 28.01.2006 01:31

annoin ittelleni halin.

kiersin hautausmaan kun palasin mummulaan, ja huomasin et mulla ei oo enää minkäänlaisia pelkoja sitä paikkaa kohtaan. siellä on niin kiva välillä poiketa ja vaan miettiä menneitä syviä ja puuron jyviä. varsinkin iltasin.

tänään olen näyttänyt harvinaisen tyhmältä, tai ainkin olen saanut itseni näyttämään harvinaisen tyhmältä. kameran muisti on täynnä todella tyhmiä kuvia ja ilmeitä, mut löytyy sielltä pari epäonnistunutta fiilisstelykiveskuvaa. söin panaania ja suttasin senkin.

JA HEI KELAKKAA TTÄTÄKI, ET MAKSAA EURON KARKKIPUSSISTA, JOSSA ON KAKS! HYVÄÄ KARKKIA JA KAKS YLIKOVAA KARKKKIA JA KAKS HIMPUTIN PAHANMAKUSTA KARKKIA JA KAKS MITÄÄNSANOMATONTA KARKKIA JA MUUTAMA PIKKUPIKKUSUKLAAKARKKI.! nii! siin teil yöunii.

mun pitää jatkaa yön yli tutkielmaa et edistyn ja sit mun pitää tai siis tahon vietävästi mennä lukeen uutta kirjaa. niin hyvä niin!

[Ei aihetta]Perjantai 27.01.2006 19:43

rupesin muuten kelaan, et miks sain kirjottaa päivikseen sillonko olin viel 14v?

spicemoiPerjantai 27.01.2006 19:12

hey now look around, pick yourself up off the ground, I said (Never Give Up), I said ! SPICE GIRLLLSSSSSSSSSSS. voisin sanoa et ootte pelastanu mun päiväni<3 no melekeen.

kakkoselta tuli vähän aika sitten ohjelma, elokuva, en tiedä?
katsoin sitä muutaman minuttia ja pystyin jo sanomaan, että se oli erittäin hieno, kaunis, upea. ihan miten vaan. jäin vaan kattomaan, enkä tosiaankaan osannut tehdä muuta tai edes tajuta muuta. kiitti siitki.

tänään äikän tutkielmaa. ja sit ehk käymään meGaillas, jos jää aikaa mut moi pitää lopettaa koska kone pyörittää viva foreveriä

pst. You think you're so cool Hey big man you're old school !

Haaste tyhmäTorstai 26.01.2006 18:49

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Kun luen kokeisiin hiljaa mielessäni ja sekoan sanoissa tai luen väärin, niin minun on pakko lukea lause tai virke uudestaan tai jos en muista, niin luen niin kauan, että muista. tämä myös syyy hitaalle kokeisiin lukemiselleni :D
2. No tällänen perus juttu, et kun oon yksin kotona ja tiiän et kukaan ei oo tulossa kotiin pitkään aikaan, laitan mjuusikit huutaan ja bassot kaakkon ja huudan musiikkkia ja oon ilonen.
3. Kun meen nukkuun, ei käsi voi olla koskaan ulkopuolella, koska tunnen silloin itseni alastomaksi (en myöskään tykkää pitää toppeja, koska minulle tulee alaston olo.) ja pelkään, että joku tarrraa käteeni, eikä irrota koskaan.
4. Vertailen aika usein poikien pituuksia minuun verrattuna.
5. Kun puhelin soi alakerrassa ja itse olen yläkerrassa, minun on ehdittävä alas viimeistään neljännellä pirinällä. Kisaan myös itseni kanssa monista asioista, esimerkiksi kuinka nopeasti kapuan rappuset yläkertaan.

Pistetään haaste:
pertille
hansulle
keijolle
ja sepolle
ja mirvalle kans

mut joo oikeesti voisitte jotkut tehä ton ni ois reiluu munki puolest kun jouduin keksiin tommoi tyhmii.
ois kans kiva jos ilmottaisitte et ootte tehny. moi