IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2012 22:29

Tekiskö se muka oikeesti musta jotenki vitun hyvän ihmisen jos mä lähtisin Afrikkaan nakkeleen jotai vitun taikapillejä nappuloille? Musta se olis vaan tekopyhää, koska kuinka montaa niistä jotka sanoo kerran sosiaalisessa ja sivistyneessä keskustelussa "Niin, se on hienoa kun niitä ihmisiä autetaan." oikeesti KIINNOSTAA niiden lasten auttaminen? Ne ajattelee vaan sitä omaa vitun elintasokumpua ja sitä että kasvaahan se sitten kans VARMASTI oikeen määrän joka palkkapäivä ja viikonloppu.

Entäs sitten asiastakukkapurkkiin ADOPTIO-OIKEUS? Homoparit eivät saa adoptoida. Kertokaa toki helvetissä miks ei? Mikä siltä lapselta puuttuu? Okei, entä jos pikku Justiina-Adalmiinalla ei olekaan äitiä? Lyön vaikka vetoa että maailmasta ei löydy homoparia jolla ei ole vastakkaista sukupuolta olevia läheisiä ystäviä, jotka ovat naisen- tai miehenmallina lapselle, ja onhan aina vanhempien sisarukset ja vanhemmat.
Tähän vedotessa voin vedota takaisin sillä että yksineläjät saavat adoptoida.
Mitä helvettiä?

Ja urheilun seuraaminen televisiosta. Jos ihmiseltä kysytään "Hei Jormanni-Einari, tykkäätkö sä urheilusta?" se vastaa "Joo" koska se kattoo joka ikisen kärppäpelin suorana joltain saatanan kalliilta urheilukanavalta, vaikka se itse ei ole koskenu luistimiin sitte vuoden -87 rusettiluistelun jossa se yritti löytää muijaa itelleen. Urheilu on turhaa paskaa niille joilla ei oikeesti oo muuta tekemistä.

http://katriinaa.blogspot.com/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.