IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 15.02.2008 19:52

Huhhuh, on taas ollut kaks hemmetin hauskaa päivää ( ja hauskuus vaan jatkuu :P). Keskiviikkona kakkoset piti meille amispotkijaiset. Kiitos heille siitä. Oli todella hauskat ja hyvin järjestetyt :D Siel piti mm. ajaa sellasilla leikki traktoreilla, meikä ajo sen lenkin nopeiten :) Pesin kaikki meidän luokan jätkät siin ;) Mitä nyt kun kävin hakee palkinnon tosta ajamisesta, niin polvi kävi taas pikkasen pois paikoiltaan :( Mutta ei se humalassa sattunut .D

Eilen oli sitten penkkaripäivä :D Mua jännitti ihan kauheesti, että tuleeko meidän aamushow onnistuu, mutta se oli menestys :) Opet tykkäsivät ja olivat mukana ihan kympillä, lukiolaiset kehuivat ja isommin ei kämmätty. Voi olla tyytyväinen. Opet tykkäsivät myös niistä runoista, jotka osa meidän luokasta olivat heille väsänneet.
Uloskanto oli kivaa, sai huutaa äänesä käheeksi, mitä nyt olisin toivonut ne karkkia kinuavat pennut mahollisimman kauaks sieltä :/ Pilasivat tunnelmaa. Mutta sai niille myös nauraa, kun olivat niin karkin perään, että kun makaroonia heitti, niin samantien siin oli kymmenen muksua yhessä kasassa :D Ja rekassa tuli hieman kylmä, kun Joni ajelutti meitä sovittua enemmän.
Baari-ilta nyt ei eronnut kovinkaan tavallisesta, mitä nyt Kapasiteettiyksikkö nähtiin :) Oli ihan hyvä keikka, vaikka ky:tä en kuuntelekkaan. Live keikat vaan viemukanaan ja kun pari tuttuakin biisiä kuului :) Loppuilta taas sitten meni ihan perseelleen, kun meille ei ollutkaan varattu taksia etukäteen, niin ei saatu sitten mistään tilataksia. Kauhiaks sähläykseks se meni, mutta kaikki selvis takas kotiin/sonkajärvelle.

Tänään pitäis kai jatkaa, jos saadaan vaan kuski ja sitten huomenna abiristeilylle! :P Voi tulla aika unohtumaton risteily ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.