IRC-Galleria

Eilen aamulla kävin suorittamassa C-kortin kirjallisen läpi pääsin 1 virhe vain :D
Illalla lähettiin sitten Paulan, Emmin, Nikun, Teemun ja Jaken kanssa meidän uudelle mökille viettää kesänlopetusta. Emmillä ja Jakella kun alkaa jo ens viikolla koulu :/ Siinä saunottiin ja koitettiin grillata, mutta se ei oikein onnistunu. Ei osattu Nikun kanssa käyttää sitä grilliä oikein :D Mutta saatiin me makkarat ja hampurilaiset paistettua. Mitä nyt olivat vähän kylmiä. Ja Jaken kebabhampurilainen katosi jotenkin mystisesti...hmmm... kukaan ei tunnustanut syöneesä sitä. Juomapeliäkin pelattiin. Teemun se olis pitänyt jättää väliin. Mitä 7 kaljaa siin sillä meni ja alle tunti pelattiin sitä. Ja sitten Teemu olit tietysti ihan humalassa. Ja samantien se melkein oksentikin ja sitten sammui saunan sohvalle.
Joonaskin pistäytyi siellä käymässä. Meidän kylän oma sankaripoika :D Ja se sai Teemunkin taas hereille :D
Kaljat tuli juotua aika tarkkaan. Paitsi minulla, mutta se ei ole uutta :D Teemulla oli paha tapa aina tumpata tupakka täysiin pulloihin ja sitten kun tyypit alkoi juoda niitä niin tupakat vaan tuli suuhun. Ei ollut kovin hyvän makuista se.
Meidän piti Nikun ja Paulan kanssa valvoo aamuun, mutta eihän se suunnitelma pitänyt. Jake meni jo 1 nukkumaan ja Emmi, Paula ja Teemu sitten kahdelta. Ja veivät mökin parhaimmat paikat. Me jouduttiin nukkumaan Nikun kanssa keittiössä joka on suunnilleen koirankopin kokonen hyvä että patja mahtu just ja just sinne. Ja päät jouduttiin laittaa pöydän alle.
Neljä ja puoltuntii me saatiin nukuttua kunnes ihmiset alko liikkumaan siel mökissä niin eihän siellä enään sitten voinut nukkua. Meidän oli ollut tarkoitus tehdä booli silloin illalla, mutta se unohtui, joten teimme boolin aamulla :D Oli aika hyvää :P Väki oli aika sipin oloista koko päivän. Maattiin vaan mökissä ja välillä käytiin grillaamassa ja tupakalla. Aamulla tupakat loppui kaikilta, niin eihän siin auttanut muu kuin lähteä käymään savonvirran kioskilla ostamassa lisää.

Päivällä kun pääsin kotiin sain purettua tavarat ja olin juuri aikeissa mennä nukkumaan. Niin entinen naapuri soittaa, että voisinko mitenkään lähteä kuskiksi. Ja minähän lähin. Oli aika mukava ilta taas vaihteeksi. Alkuilta ajeltiin timpanpilistä yms. Poliisitkin pysäyttivät kerran meidät. Oli muuten aika paha kun puhalluttivat. Jännitti pikkuisen että onko mulla vielä alkoholia veressä. Olo oli ollut jo selvä koko päivän. Onneksi ei ollut enään. Mutta oli sekin. Eka kerta kuskina ja heti poliisit pysäyttivät. Pikkasen Piia oli kateellinen minulle :D
Yhdentoista aikaan siirryttiin sitten keiviin. Oli mukava kun siellä tapas tuttuja, joita ei ollut koko kesänä tai pitempään aikaan nähnyt.
Yks tyyppi lupas jopa muuttaa käyttäytymistään lopettaa juomisen ja tupakan polton yms. jos mä olisin ottanut sen mukaani ja ruvennut seurustelemaan sen kanssa. Ei ollut mun tyyppiä, liian amis.

Mutta 2h päästä olis lähtö särkänniemeen. Joku seura tekee kylält sinne matkan. Joten kai tässä pitäis pikkusen nukkua ennen sitä :D Mutta onneksi linja-autossa saa nukkua :D Toivottavasti :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.