IRC-Galleria

nummeroide merkitys.....Keskiviikko 16.05.2007 17:25

1. Itsenäisyys, oma-aloitteisuus, yksilövoima, johtajuus. Opinpaikkana on löytää oma paikkansa ja oppia luottamaan enemmän itseensä. Hakee ensin esikuvia vahvoista ihmisistä, mutta ajan mittaan on itse edelläkävijä.

2. Vuorovaikutus, yhteistyö, diplomatia, herkkyys, sopeutuminen. Kakkonen etsii rohkeutta ilmaista itseään ja koska on haavoittuva, kohtaa vaikeuksia, kunnes oppii luottamaan omaan totuuteensa, eikä niinkään yleiseen mielipiteeseen.

3. Myönteisyys, elämänilo, luovuus, kommunikointi, esiintyminen. Henkinen, sisäinen lapsi meissä, jonka tulisi ilmaista itseään avoimesti monin tavoin. Aktiivinen tekijä, jonka on opittava keskittymään yhteen asiaan kerrallaan.

4. Perustan rakentaminen, käytännöllisyys, tarkkuus, kärsivällisyys. Monipuolinen kyky tarkastella asioita, tekninen ymmärtäminen, idearikkaus, rajojen ja sääntöjen luominen. Pitäisi oppia olemaan spontaanimpi ja laajentamaan tiukkoja sääntöjään.

5. Vapaus, muutos, mahdollisuus. Hyvä ajattelukyky ja sanalahjakkuus. Voi olla kriittinen itseään kohtaan ja pyrkiä täydellisyyteen. On opittava kärsivällisyyttä ja siksi rajoitukset saattavat tehdä valinnat vaikeiksi. Levottomuutta on hillittävä, joskin tiettyä vapautta ei saisi kokonaan rajoittaa.

6. Vastuu, rakkaus, harmonia. Ottaa herkästi vastuulleen kaikki mahdolliset työt, koska haluaa sydämestään auttaa muita. Hoitaminen ja palveleminen antaa mahdollisuuden luoda tasapainoa ja kauneutta ympärilleen. Monet velvollisuudet kuluttavat voimia, ja jossain vaiheessa on opittava sanomaan myös "ei".

7. Tutkiskelu, syvällisyys, filosofia. Vahva työenergia, käden taito, teorioitten ymmärtäminen. Matemaattinen lahjakkuus ja keksijän ajatusmaailma. Tiedon etsimisen kautta löytää rohkeutensa puolustaa totuutta ja voi olla hyvin oikeudenmukainen. Toinen piirre taas on vaikeneminen ja yksinoleminen, koska on varma, että toiset eivät kuitenkaan ymmärrä, joten miksi vaivautua puhumaan. Luonto ja hiljaisuus ovat lähellä sydäntä.

8. Kokoaminen, tasapaino, organisointi, sadonkorjuu. Raha ja materia voivat olla tärkeitä, ei kuitenkaan aina itsekkäässä mielessä. Osaa selittää teorioita käytännöllisesti, ja tarttuu usein yhteisten asioiden hoitamiseen laajojen näkemystensä ansiosta. Karmallinen luku, joka elämänjaksoja laskettaessa kertoo tärkeiden haasteiden paikan.

9. Ihmisyys, humanismi, uhrautuvaisuus, universaali rakkaus, luovuus. Haluaa parantaa maailman ja on valmis uhrautumaan toisten puolesta. Koko maailma voi olla kotina, sillä suuri rakkaus ei erittele ihmisiä minkään ulkoisen mukaan. Kohtaa luopumisen opetuksen, ettei jäisi kiinni mihinkään liian maalliseen. Voi toisaalta olla kunnianhimoinen oman edun tavoittelija, jos valjastaa suuren luovuutensa vain omaan käyttöönsä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.