IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

juttujaTiistai 14.03.2006 02:08

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

tässä jotain outoja tapoja:)

1. keksin joskus tarinoita ja kertomuksia päässäni, joksus myös englannin kielellä. Samaten keksin myös lauluja joita sanelen ja laulelen yksinollessani.

2. saan inspiraatioita yleensä vain yöllä, eli maalaukset ja piirustukset syntyvät yleensä yömyöhään. Usein ne jäävät kesken kun olen nukahtanut eikä ole enää inspiraatiota tehdä työtä loppuun asti myöhemmin.

3. kun kävelen ulkona yksin autojen läheisyydessä, luettelen autojen rekkareita ääneen ja toivon ettei kukaan kuule :p laulan myös ulkona yksikseni.

4.pelkään käsihurruttimia (puhaltavaa käsienkuivaajaa) en ole käyttänyt moista laitetta vuosiin.

5. ainakun laitan valot pois illalla nukkumaan mennessäni, kaikki kaapin ovet on oltava kiinni koska siellä on mörköjä.


haastan:

Fanksu
Filma-
veivi^
ILo
Necesse

kertokaapas:)Torstai 02.03.2006 23:19"Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta."

jeijTorstai 27.10.2005 16:29

tää on anuksestaaaaa
« Uudemmat - Vanhemmat »