IRC-Galleria

.......Maanantai 05.04.2010 22:21

Haisuli
on yksi Muumilaakson värikkäimmistä ja iloisimmista persoonista. Hänet tunnetaan yleisesti huumeiden välittäjänä ja häirikkönä. Ulkoisesti Haisuli muistuttaa erehdyttävästi ruskeaa, jalallista sukupuolitautia. Luultavammin Hiroshiman pommin jälkivaikutuksista johtuen, Haisuli on peittynyt omiin perskarvoihinsa. WHO otti kantaa Haisulin ulkoasuun ja julisti hänet "käveleväksi paskakasaksi ja tautipesäkkeeksi". Alkoi maailmanlaajuinen jahti Haisulin kiinniottamiseksi. Kun viranomaiset lopulta saivat Haisulin kiinni, hän söi kaikki yhdellä haukkauksella :)
☺☺☺☺
Pikku Myy
on pieni nutturapäinen kääpiö ja raivohullu ADHD-vintiö. Pikku Myylle ei missään tapauksessa kannata vittuilla, sillä hän puree sinua, tai pahimmassa tapauksessa mäiskäsee paistinpannulla päähän. Hänellä on myös psykoottisia taipumuksia, kuten ...
On pikkuinen Myy ja se pistää kuin kyy! Monien mielestä Pikku Myy onkin oikea maanvaiva.
☺☺☺☺
Tiuhti ja Viuhti
ovat pahamaineisia pikku räyhäköitä. He puhuvat eri kieltä tai murretta kuin muut. Tiuhti ja Viuhti muistuttavat ulkonäöltään ja kooltaan rottia. He kiljuvat ja vinkuvat vittumaisella äänellään. Tiuhti ja Viuhti ovat taitavia varkaita, sillä he onnistuivat kähveltämään Mörön kalleimman aarteen, Kuningasrubiinin.
☺☺☺☺
Mymmeli
on partenogeneettisesti syntynyt klooni, eli täysin identtinen äitinsä kanssa. Ilmeisesti mymmelit lisääntyvät sekä suvullisesti että suvuttomasti. Muumipapan nuoruudessa Mymmeleitä oli kaksi. Miten tämä on selitettävissä? Ehkäpä MuumiPappa yksinkertaisesti puhui paskaa. Hullulla Mymmelillä on myös iso puhevika, lässyttää ja heittelee sieniä kaikkien päähän!
☺☺☺☺
Nuuskamuikkunen
on Juksun ja Mymmelin äpärä, nuuskan myyjä, pikku Myyn veli, anarkisti ja yleinen hippi, joka ei asu Muumilaaksossa vakituisesti vaan telttailee siellä kesäisin. Syytä tähän kysyttäessä hän on todennut "Kuka siellä nyt talviaikaan jaksaisi ryypätä kolmenkymmenen asteen pakkasessa – Ai niin, Mörkö tietysti, mutta sillä urpolla nyt ei ole muutenkaan ihan kaikki murot kupissa". Muikkunen lagaa usein pahasti talvisin, jolloin hänen aivonsa jäätyvät pahemman kerran.
☺☺☺☺
Mörkö
on Ruotsissa kehitetty tohvelieläin, joka jäädyttää lähes kaiken mihin koskee, hän on todella julma ja paha. Mörköä kannattaa pelätä, koska kukaan ei ole hänen luotaan ehjin nahoin palannut. Anna Mörön aina tehdä aloite! Mikäli Mörkö perääntyy, olet ruma kuin peikko tai Mörkö on vain muuten väsynyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.