IRC-Galleria


Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään

1.Kati on Katariina-nimestä ja siitä johdettujen nimien (kuten Katja, Katri) lyhentymämuoto. Nimen merkitys on 'alati puhdas'. ...( Ahaa...)

2.Kati (Catha edulis) eli khat on kasvi sekä sen lehdistä ja oksista saatava päihde. ( Just =)

3.Kati on ollut virassaan vasta vähän aikaa, hän ei osaa ottaa kantaa työn sisällön muuttumiseen. Hänen mielestään on tuskin odotettavissa, että työ muuttuisi hetkessä mihinkään suuntaan. ( Totta tääkin..XD)

4.Kati on palkittu SA:lla/ERI:llä ja sijoittunut Paras narttu-luokassa toiseksi ja kahdesti kolmanneksi. ... ( Mulla pitäis olla se ykköspysti... Mitä prk***ä?)

5.KaTi on lopettamassa tukensa aikoinaan toimittamilleen kuuden yliopiston (mm. TTKK, ÅA, Hanken) vanhoille opintorekisterijärjestelmille. ... ( Tähänkös mun kaikki rahat on hävinnykin?)

6.Kati on huomannut urallaan myös sen, että musiikkibisneksessä ruusuillakin on. piikkinsä. Kilpailun koventuessa on opeteltava enemmän ja myös tarjottava ...( Jaa mitä...)

7.Kati on luonteeltaan hyvin reipas verrattuna moneen muuhun hautausmaan kissaan. ... Kati on rauhallisen oloinen kissa, tosin kotioloihin päästyään siitä voi ... ( aina vaan paranee=)

8.Kati on eloisa, päivän aikana ei päässyt nukahtamaan ( No voi voi...)

9.Kati on antanut minulle ohjeet elämään – ja itse asiassa antaa edelleenkin ( No niitä ohjeita ei niin kantsi noudattaa...)

10.Kati on tehnyt määrätietoista työtä päästäkseen lajissa huipulle asti. ...( Häh hää, siitäs saitte)

oukkidoukki ja hepskukkuu.








Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.