IRC-Galleria

Huhhuh eli kuten otsikosta käy ilmi, on ollut todellakin raskas päivä ja viikko. Maanantaina tosin oli vielä tuota pääsiäislomaa (silloin tuli vähän hulluteltuakin XD) ja sitten tiistaina hommiin, eli kouluun. Koulun jälkeen menin joka päivä tällä viikolla töihin tuonne paikalliseen, se on muuten aika henkisesti rasittavaa hommaa. Onneksi oli vain neljän päivän viikko. Kohta pitääkin lähteä jo... Hyvä juttu tosin on, että on mukavaa työseuraa ja heistä saa uusia ystäviä! Esimerkiksi yksi Sami on todella mukava. Tuntuu, että hänestä voisin saada hyvän ja luotettavan ystävän.

Tänäänkin oli siis koulua. Minulla oli psykologiaa, se on kyllä mielenkiintoinen aine. Ihmismieltä on niin kiintoisaa tutkiskella yhdessä ja yksin. Opettajammekin (siis herra Lahtinen) on erittäin ammattitaitoinen, ja hänen kanssaan on mukava keskustella elämän tarkoituksesta ja muusta tämmöisestä. Saimme tehtäväksi kirjoittaa kotona kirjoitelma omasta suhteesta perheeseen, ja sen vaikutuksesta elämään. Pitäisi olla vähintään kuusi sivua pitkä juttu, mutta eiköhän se onnistu!

Bussi, jolla tulin koulusta kotiin, oli aivan täynnä. Yhdellä pysäkillä kyytiin nousi eräs vanha nainen, jolle kukaan ei suostunut luovuttamaan paikkaansa, vaikka varmasti näkivät miten vaikeaa tämän rouvan oli matkustaa seisten. Penkeillä istui suurimmaksi osaksi nuoria, jotka olisivat aivan hyvin voineet antaa rouvan istua.
Lisäksi minulla tippui kassi lattialle, ja joitain tavaroitani lensi ympäri lattiaa. Oli erittäin hankalaa kerätä niitä, sillä kukaan ei auttanut :( *höh*
Tämmöinen itsekäs käytös panee todella miettimään omaakin käytöstä, ja olenkin päättänyt parantaa tapojani olemalla mukavampi, sillä koskaan ei tiedä mikä päivä on viimeinen. Pitää elää kuin jokainen päivä olisi viimeinen!

Mutta nyt, hyvää viikonloppua :) Minä, Tiina ja pari muuta (mukaanlukien Sami ;)) menemme juhlistamaan yhden tutun syntymäpäivää porukalla. Kaveri täyttää sentään 19 vuotta! No juu, moikka! :-) Jospa vaikka tämä bussimatka olisi mukavampi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.