IRC-Galleria

kawaii^

kawaii^

You are the only one <3
1. (2 P.) Nimeni:
2. (6 P.) Sukunimeni:
3. (2 P.) Olenko ihastunu:
4. (3 P.) Missä tapasin hänet:
5. (4 P.) Arvaus toisesta nimestäni:
6. (2 P.) Mitä teen aamusin:
7. (3 P.) Mitä pelkään:
8. (2 P.) Poltanko:
9. (1 P.) Juonko paljon:
10. (1 P.) Onko minulla sisaruksia:
11. (2 P.) Montako:
12. (1 P.) Kuinka monta lävistystä minulla on:
13. (3 P.) Millaista on mielimusiikkini:
14. (1 P.) Mikä on suosikkibändini:

25-33 = paras ystävä
20-25 = hyvä ystävä
15-20 = ystävä
10-15 = kaveri
0-10 = tuttu

IhmissuhdehoroskooppiTorstai 24.09.2009 13:14

Leijona
Rakkausasioissa sisäinen persoonasi heijastelee ulkoista persoonaasi, mutta vielä romanttisemmalla ja idealistisemmalla tavalla. Leijonan ulkoinen minä kukoistaa rakkaudesta; maailma ilman rakkautta olisi sinulle hyvin ikävä paikka. Tahdot antaa ja saada rakkautta mahtipontisesti ja äärettömän intohimoisesti. Voit olla myös hämmästyttävän itserakas ja päättää saada tunteittesi kohteen vakuuttuneeksi siitä, että olet paras rakastaja, joka hänellä koskaan on ollut. Usein malttamattoman ja jalomielisen ulkokuoresi alla sykkii kuitenkin hellä, kultainen sydän, joka kaipaa erityistä sydänystävää muuttamaan elämäsi mitä ihanimmaksi, puhtaimmaksi autuudeksi. Puhdas rakkaus todella pyörittää omaa maailmaasi, ja teet mitä tahansa todistaaksesi syvimmät tunteesi oikealle kumppanille. Sisääsi kätkeytynyt pieni lapsi on haavoittuva, kun syvimmät romanttiset toiveesi herätetään, ja siksi onkin tärkeää ymmärtää kuka olet, ja mitä todella etsit. Ulkoista minääsi viehättää usein rakkaudelta näyttävä tunne sellaiselta henkilöltä, joka vastaa ihannerakastettusi fyysisiä edellytyksiä - ja joka kehuu sinua ja on siksi sinulle täydellinen yleisö. Sisimmässään leijona kuitenkin tietää, että tulinen intohimo voi myös palaa poroksi liian nopeasti ja että kauneus on vain pintakiiltoa. Tiedät olevasi yhtä romanttinen kuin kalat ja yhtä viattoman idealistinen kuin oinas, ja kaipaavasi täydellistä kumppania yhtä kovasti kuin vaaka. Rakastava ja elinvoimainen leijona kaipaa syvää rakkautta ja hauskuutta, joten ihanteellisia kumppaneita sinulle ovat tulimerkit oinas, leijona ja jousimies. Sinulle sopivat myös kaksonen ja vaaka.

By:facebook

PERJANTAINA KREETALLE <33333Keskiviikko 23.09.2009 21:22

Tulee ikävä kaikkia <3
Ootte ihanii <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.09.2009 16:34

Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety. Kun elämäsi rakkaus jättää sinut ja sanoo "voimme edelleen olla ystäviä" se on sama asia kun koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi "voit edelleen pitää sen". Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin se on tosi rakkautta. Koska tosi rakkaus on aina vaivan arvoista. Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi. Kun kasvamme, opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää meitä, luultavasti tekee sen.

Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea, eikä nähdä, vaan se pitää kokea sydämellä. Älä koskaan riko sydäntä joka oikeasti rakastaa sinua. Älä satuta häntä tai vaihda toiseen. Älä odota enempää kuin hän voi antaa. Hymyile kun hän tekee sinut onnelliseksi, huuda kun hän tekee sinut vihaiseksi ja kaipaa kun hän ei ole kanssasi. Ota kuvia, naura liikaa ja rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu. Koska jokainen 60 sekuntia, jotka vietät vihaisena on minuutti onnellisuudesta pois jota et koskaan tule saamaan takaisin.

Projektiauto :)Maanantai 21.09.2009 23:27

Mercedes-Benz 200 E Classic <3

:DMaanantai 21.09.2009 20:09

Mä tiiän kaikesta kaiken.
Tai siis melkein kaiken.
Tai siis suurimman osan.
Tai ainakin suurimman osan.
Tai siis ehkä puolet kaikesta..
Tai siis 1 neljäs osa?
Tai ainakin vähäsen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.09.2009 17:56

Rakastuneet horoskooppimerkit :D

Leijona

Leijonavaikutteisen luontainen ihailunkaipuu näkyy etenkin rakkauselämässä. Kehu häntä ja kas, kuninkaallinen Leijona on nöyrän lempeänä edessäsi rapsuttamista vailla. Perhekeskeinen Leijona rakastaa itse lämpimästi ja koko kultaisen sydämensä voimalla. Joskus etenkin Venuksen Leijonassa omistava rakastuu enemmän kumppanin näyttäviin puitteisiin kuin itse kumppaniin. Leijonan oppiläksynä on oppia tunnustamaan kumppanin tasavertaisuus itseensä nähden.

by: facebook :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.09.2009 19:19

Hihihihihihiih ;>

26.09.2009 Kreetalle <3Sunnuntai 13.09.2009 19:17

Awwww <3
Niin et heippa vaan kaikille :D

[Ei aihetta]Lauantai 12.09.2009 17:29

Silti me muututtiin, kasvettiin erilleen.
Nyt eri piirit, eri paatit laskettiin vesille.
Maailma muuttuu, ja ihmiset sen mukana.
Ja vaikka mitä luvataan, nii toisemme viel hukataan.
Ne on menneitä, menneitä aikoi ne.