IRC-Galleria

;PLauantai 24.10.2009 02:34

Mitt avskedsbrev
Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.
Fuska inte!

Kära Elli :)<3. För det första vill jag säga att Frida Lindholm<33 är den bästa vän jag haft, och att Jonni:) är helt dum i huvet.
Mina sista önskningar är att Lasse och Magge gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Kasper Långström får ett lyckligt liv tillsammans med Jens Nyman. Jag vill säga tack till Benjamin för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med faffa. Du är verkligen underbar.
Mitt liv har bara gått utför sedan fammo tog sitt liv.
Snälla Julia<3, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Lelle och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Mona som kommer i 130 km/h på en trehjuling.
Jag vill också meddela mitt hat mot sabbi, eftersom han varit otrogen mot min käraste Sofia<3. Jag vet att Oman kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.
Mitt sista och största tack går till Riikka<3 för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Nette<3 och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen pappa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.