IRC-Galleria

oli vähän tylsää Perjantai 22.09.2006 17:32

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.


1. Kerttu on savuton. Niin ilmamme kuin vaatteesikin pysyvät raikkaina lounaasta iltapäivän kahvihetkeen, illallisesta pikkutuntien juominkeihin. Tupruttelutilaa löytyy takapihan terassilta. Tule vaikka parhaassa pikkutakissasi.


2. Kerttu on luonteeltaan iloinen, ystävällinen, seurallinen ja se on helppo saada innostumaan asioista. Totellakin se yleensä osaa. Toisaalta, kun se sille päälle sattuu, se osaa kyllä tehdä kaiken aivan päinvastoin kuin mitä pyydetään. Että itsepäinenkin se osaa olla.


3. Kerttu on lähes puolillaan. Erilaisiin teemoihin panostava ravintola viettää pääsiäisen kunniaksi Munat maaliin -iltaa. Kerttu sopii erilaisille ihmisille lapsiperheistä sooloilijoihin, vaikka asiakkaat ovat pääasiassa nuoria ja vaihtoehtoisia.


4. Kerttu on jo 5-vuotias, ja Juoksuhaudantietiessä oli samanikäinen tai nuorempi tyttö, joka oli paljon, paljon parempi, mutta hän olikin näyttelijöiden oma lapsi.


5. "Kerttu" on Kertun toinen nimi. Ensimmäinen etunimi on Ella ja Ellan päiviä vietetään 10.2. Kuten kaikki varmaan muistavat niin Kerttuhan on saanut nimensä Kimmon äidin mukaan. Ja tuo äitihän oli nimen omaan Ella...


6. Kerttu on pitänyt aina lukemisesta. Ennen siihen ei vain löytynyt aikaa.


7. Kahvihyllyn luona Kerttu on jo lastaamassa neljää pakettia syliinsä ja alkaa asetella niitä kärryyn, kahteen eri kulmaan. Siitä ne saisi sitten vaivihkaa sujautettua Torstin käteen ensimmäisellä kassalla. Torsti katselee haikeana Presidentti-rivistöä ja sanoo Kertulle muka ohimennen, että Veikko oli sanonut tulevansa maanantaina käymään. Että hyvä, kun on sitten kahvia tarjota, on se nimipäiväkin.


8. Kerttu on Keski-Pohjanmaan tyttöjä. Hänen isänsä lähti työn perään Australiaan noin vuonna 1925 tarkoituksenaan saada säästöön talorahat. Samaan aikaan lähti myös isän veli ja kymmenkunta pohjanmaalaista nuorta miestä.


9. Kerttu on n. 8,5kg painava, taittokärkiset korvat omaava heelerinarttu, joka harrastaa agilityä ja paimennusta. Kertulla on avoin ja lempeä luonne. Sillä on hyvä taisteluhalu ja alkuperäiset paimennusominaisuudet. Kerttu on varmaluonteinen ja omaa hyvän rauhoittumiskyvyn.


10. Kerttu on aito kortteliravintola, jossa on hyvää ruokaa, silloin tällöin elävää musiikkia ja - asiakaskäytössä pesukoneet! Palvelu on iloista ja hyvää.

ETTÄ JOOMOI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.