IRC-Galleria

Koht on menny ensimmäinen parin viikon loma... Jos muut menee lomalta töihin rentoutuneena ja sitärataa nii mä meen sit superkuolleena ja kauhees kondikses..:D Mut niiku Toni sano et voi sitä lomal riehuu ja mennä sit töihin lepää.

Siis oikeesti kelasin et tänään pysyn ihan visusti sisällä enkä tee mitää. Vietän tällasen tietsikka - sänky - telkkari-painotteisen päivän. Ehkä hyvä sellasiakin välillä pitää.
Ja huomenna kuitenkin pitäis lähtee taas dokaa ku täytän 22. No siis kivaa päästä viihteelle mut emmä halua täyttää 22. Siis sehän on sama asia ku vanhus melkein :(

Huomen on Kaivolla Ministry Of Soundin bileet, sinne on kelailtu mennä ainakin. Ja sit kelasin et lauantaina vois juhlii kans lisää. Saleen juhlin viel sunnuntainki nii sit on tullu juhlittuu syndei kolme päivää putkeen :D (Viime vuonna juhlin neljä päivää putkeen;D)

Joo mitäs mä tässä lomalla oon tehny... No siis Raumanmeren Juhannukses tuli taas käytyy riehuu se kolmisen päivää putkeen - oli kyl hauskin juhannus mitä ollu tähän mennessä:) Tosin olin kyl nii jurris etten muista esiintyjist taas sillee niiku mitää (mut tää on joka vuos mulla sama juttu ku lähen tonne Raumalle, joten en jaksa ottaa siit mitn päänvaivaa:D).

Sinne lähettii tosiaa siin torstaiaamuna aikasin ajelee. Saatiin kyl paskimmat telttapaikat mitä on koskaan tullu nähtyy - Jukan sanoi jos lainataan nii se näytti KAATOPAIKALTA. tai joltain ammuskentältä:DDD Ja autot jouduttiin ajamaan IHAN toisiinsa kiinni silleen, et oli työn ja tuskan takana et pääs autoon sisään. Ihan älytöntä.
Mut joo saatiin teltat sit pystyyn ja homma alko näyttää jo paljon valosammalta. Sen jälkeen oliki NÄÄÄIN hauskaa vaan!

Mut mä kyl onnistuin kolhimaan itteeni siellä kyl parhaiten; Ykski ilta oisko ollu perjantai, ni kävelin Myken kanssa meijän telttaalueelle päin siinä Rauman keskustassa. Sit sielt tulee joku vitun hullu (salee raumalainen:D) fillaroija, joka jyräs mut ihan täysin!!! Lensin vaa kaares sinne johki ojaan:D Mul on polvi vielki kamalan näkönen ton tapahtuman takia ja ootan et noi mustelmat alkas parantuu:D Eli siis muistakaa se et ku meette Raumalle ni siel on aika hullui pyöräilijöitä...
Sen jälkee ku olin sielt ojasta joteki selvinny ylös ni toinen sandaali hajos ja sit jouduin kävelee paljain jaloin sen vitun kivan pitkän matkan... Ihme ettei menny mitn isompaa lasinsiruu tm tonne jalkapohjiin... Kerranki mulla jopa tais olla tsäkää mukana.

Joo ja sit haluun kiittää jätkii siitä, että sain sammuneena nukkua joka yö "tosi rauhassa";
Yks aamu heräsin siitä meijän telttojen keskeltä hiekasta grillin vierestä makuupussissa... Olin ihan et WTF miks mä tässä makaan. Ja sit tajusin mun hiukset... Ne oli ihan valkoset... Täynnä aurinkorasvaa...
Ja mun oloo ei helpottanu yhtää se et luulin eka et se on PERUNASALAATTII:D (ku siin mun vieres maas oli tyhjä perunasalaattipurkki.) Mut kai olin vielki nii jurris ni emmä sit jaksanu välittää asiasta sen pahemmi vaa ryömin telttaa Loukin ja Myken johki sivuun nukkuu viel vähän lisää:DDD
Sitku kaikki heräili siin myöhemmin nii sain kuulla et olin menny nukkuu sinne telttaan (niiku mä jotai olinki muistavanani) ja noi yhet pöntöt sit oli roudannu mut sieltä ulos siinä makuupussissa... En tosissaan ollu heränny siihen vaikka mua oli kanneltu siin ympäriinsä joka suuntaan... Ja jotai mun tissien väliin oli taas ängetty kaikkee mahollista ja sit kuulemma kaikki tuntemattomat muut telttailijat siit ympärilt oli kuvaillu sitä touhuu...
En ees haluu tietää kuinka monella on kuva siit touhusta...:D Mut joo mua vaa nauratti:D
Piti käydä kyl pesasee hiukset siin aika samantien ku oli hereille päässy... Onneks Tiia lähti mun kans käymään seki halus pestä hiukset. Oltii fiksuja eikä menty sinne hirveen kokoseen suihkujonoon vaan hyödynnettii sellasta letkusysteemii sii yhellä tiellä:)

Ainiin ja sit joo - en tajuu, mut kävin jollai jätkällä saunassa siinä Raumalla ekana iltana:D Emmä sitä mitää tuntenu enkä mitää ni yhtäkkii olin vaa saunomas sen porukoilla. Tai siis niil oli omakotitalo ja saunamökki silleen erikseen. Muistan kyl et se jätkä ite asu Helsingis ja jossai viel täs mun lähel... Mut joo hävitin sen sitten ku oltiin lähös näkee frendei.
Mut siis oikeesti ei mulla ole mitn tietoo siitä missä oon siihe tyyppiin tutustunu ja mihin omat kaverit oli päässy jäämää matkan varrella.. Kunnon kännitoilailua taas... Ja jotenki sit löysin muut onneks.

(välikommentti hitto mua väsyttäää.)

Vitsi tulee vielki hyvä fiilis ku muistan ku istuttiin Tiian ja Irin kanssa siinä Rauman bussiasemalla yhellä penkillä ja juotiin sidukkaa. Meil oli Citymarketin kärryt siinä vieressä täynnä ostoksia (oltiin käyty Sittaris ja otettu kärryt:D) ja oli niin lämmintä, kivaa ja rentoa. Siis semmonen totaalinen "ei oo kiire yhtään mihinkään"-fiilis. Se on niin helmee:)

Ja oli kiva ku meil oli grilli siin teltoilla ni sai aina grillailtua ku halus. Ku viimeki vuonna meni rahaa nii tajuttomasti jo syömiseen pelkästään tuolla ku aina osteli niitä viiden euron hintasia sapuskoita sieltä festarialueelta. Nyt en ostanu sielt ku yhen kerran pitsan. Mut muuten kabanossi ja kebakot oli aika kova sana:)

Mut kyl sitä huomaa et on tulossa vaa vanhemmaks koko ajan koska siis olin niin paskana ton reissun jälkeen etten oo koskaan muistaakseni ollu. Siis ainahan se on sitä samaa ollu et samantien ku noustaan ylös nii aletaan dokaa, mut emmä silti noin paskana oo mielestäni minään vuonna ollu. Onneks mulla oli jopa kokonaan oma takapenkki tulomatkalla kun Jukka ei tullu takasinpäin, nii nukuin vaan siellä. Oli kamala olo.

Mut siis joo - kaikenkaikkiaan oli kyl tosi mageeta. Ja siis NE ILMAT<3 Oli niin lämmin onneks ja aurinkoista. Ainoot asiat mitkä mua harmittaa, on se, et en muista todellakaa esiintyjist oikeesti mitää sillee miltää illalta (:D) ja et ei nähty muita kavereita jotka siellä oli, nii ollenkaan oikestaan. Vaikka alunperin oltiin sovittu et nähtäis. No joo ja tietty seki harmittaa et rahaa tonne meni taas enemmän ku laki sallii... Ihan hulluu. Oon ihan köyhä. Mut RMJ<sydän>

Ei hitto mua väsyttää ja koittaa olla vähän darra ku nukkunu taas sellasta jurriunta ni se on melkein sama ku ei nukkuis ollenkaan. Siis eilenki jo musta tuntu et mun silmät katto koko ajan kieroon, ja tänään tuntuu tuhat kertaa enemmän siltä. Huoh, ei bissen bissee tänään. Haluisin koittaa olla ees vähän elävien kirjoissa.

Niin joo käytiinhän me viime viikon tiistaina Vapiskatjan kanssa laivalla... Päiväristeilyllä Tallinnassa... Siis oli kyl hauska reissu! Mut emmä loppuajasta muista mitää, menin vaan yhtäkkii ihme hemojurriin :D Olin ostanu viis lavaa kaljaa ym ja sit siihen päälle viel sellai mäyris viinaa... Ja oisitte nähny sen näyn ku yritin sitä kärryy vetää mun perässä... Montahan lavaa multa siin meni paskaks ja levis pitkin ja poikin laivasta terminaalin kautta ulos-matkalla... Tiia ja Jukka oli tullu hakee meijät ja ne oli kuulemma kattonu jo sielt kaukaa et kuka idiootti tuol heiluu perse pystys lavat levinneenä... Et voi vittu se on Essi...:D
Tost yhestä karhulavastakin mulla meni joku puolet rikki...:D Ja Katja sano et ihmiset oli kuulemma oikeen ystävällisii ku ne tuli auttelee mua niitte juomien kans... Ja aina ku saatiin ne jotenki kasaan ni kaadoin ne uusiks...:D Mul on niin ylpee olo itsestäni taas kerran.

Joo mitäs... Haha Vapiskatja kun tuli tossa tiistaina mun luo kahvettelee sii puolenpäivän aikoihin, ni iskin sile sitte kaljatölkin siin jossai yhen aikoihin käteen ja sanoin et juo. Ja dokaamisekshan se sitte meni. Otettii lisää kaljaa ja kivasti nous päähän ja sit päätettiin lähtee Vapiskatjalle. Otin Saaremaa pullon mukaan ja lisää bissee. Ja voi vide meil oli kyl niin hauska päivä:D

Tosin meijän tiet eros siinä kai puolenyön aikoihin ku Katja lähti kerholle ja mä lähin stadiin näkee Tonia ja joitain sen kavereita. Olin kyl taas niin jurrissa. Koska mä opin... Jotkut tyypit tuli läiskii perseelle mua ni ei ollu kaukana etten siinä jurritilassa lyöny niit sil mun kädessä oleval pullol päähän... Oon ollu saleen kamala näky ku oon juojunu siel jossain Roban suunnalla... :D Niin noi oli sitten Cafe Punavuoressa. Oltiin siellä hetki ja suunnattiin siitä sitten DTM:ään :D Oli oikeen kivaa mitä nyt muistan:)

Menin sitten Tonille yöks ja joskus päiväl kolmen aikaan pääsin lähtee valuu Vapiskatjan suuntaan sieltä, kun se soitti ja kyseli et jos menisin sinne syömään et se tekis pihvit:) (Vähän mul on rento kaveri väsäilee vaa jotai piffei niiku meitsille tollee:D)
Huh oltiin kyl niin jumissa kumpiki, Katjaki nukkunu vaa joku pari tuntia. Siis oikeesti siinä mä eilen hokasin et oon ihan kauhees kondikses ku silmätki oikeesti katto kieroon :DDD

Pääsin sitten kotiin asti joskus illalla. Jumittelin tässä nii Otto sitten soittaa et joo Essi me Tullaan Edyn kanssa parinkymmenen minsan päästä sinne. Olin ihan et ette tuu mut vittuuks se mitään autto. Jouduin sit huonovointisena kattomaan niitten säätämistä tässä ja oli pakko alkaa dokaa taas. Eih en kestä. Mut ei hitto Otto ja sit niinku sen manageri Edy teki kyl niin stylen musavideon tässä mun makkarissa et oksat pois alta. Vähänkö naurettiin sille se on niin tyhmä:D (Laitoin linkit niist videois toho loppuu, kantsii laittaa kajarit päälle niis on aika rankka musa:D)
Joo piti Suskin kanssa mennä dogaa mut emmä päässy Malmille asti prkl:een junat ja dösät ku ei kulje vittu ku tunnin välein puolenyön jälkee. Mut ihan hyvä vaan oon niin kuollu.

Joo et jos nyt vähän ymmärrätte miks pysyn sisällä tänään ja lepään. Ei tästä tuu mitään. Prkl.

Mut oon mä käyny autokoulussakin jopa tässä lomalla. Mul ois seuraavana inssi mut plääh tuun saamaan kortin vasta loppukesästä aikasintaan. Autoskole menee kesälomalle. Ja hei, mä oon maailman paskin kuski vittu. Uskokaa pois. Oon jo tullu siihen tulokseen et mä kuulun siihen ryhmään ihmisiä jolle ei korttia pitäis antaa. Oon niin paska kuski tullu kyl huomattua...:DDD

Ai selkää sattuu ku oon kirjottanu tätä tässä niin kauan. Vois välillä mennä vähän tiskaamaan.

Essipessi kuittaa. Huomenna oon vanhus!

*

[ Oton tekemä musavideo #1: http://s77.photobucket.com/albums/j51/keripeipe/?action=view&current=essej740.flv ]
[ Musavideo #2: http://s77.photobucket.com/albums/j51/keripeipe/?action=view&current=essej741avi.flv ]



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.