IRC-Galleria

lapin reissu :)Tiistai 25.07.2006 01:41

10.07.06 - maannantai : lähettiin ilta päivällä jotain kello:17.00 lähettiin lahdesta ja pysähdyttiin jyväskylän abc:seellä syömässä ja sitten taas jatkettiin matkaa me ajettiin koko yö.

11.07.06 - tiistai: kun minä heräsin niin oltiin ajamassa ruotsin puolelllame ajettiin koko ajan kohti muonioo ja utku järven majoja . kun oltiin muoniossa niin nähtiin poroja hirveesti. tiistai ei ollut hirveän tarkka päivä utku järvelle koska otettiin perheit vastaan.


12.07.06 - keskiviikko: keskiviikko aamu mentii aamu palalle ja suunniteltiin lähtöä kosken laskua muonion joessa ja käyntiä kattomassa siperian haskeja. ja niin me tehtiin lähettiin eka kattomaan koiria ja sen jälkeen kosken lakua muonion joessa . se oli kyl pikkasen pelottava kun istuu eessä ja meloo :) sen jälkeen saatiin mehua ja jotain outoa lapin leivosta. senjälkeen mentiin takas utku järvelle .


13.07.06 -torstai: aamulla mentiin aamupalan jälkeen valloittaa yks tunturi sen tun turi oli siitä kiinostava et siin huipulla on paska huussi :)sen jälkeen mentiin taas utkukikselle.

14.07.06-perjantai : aamulla tietty taas lähettiin valloittaa taas tuntureita mut nyt oli isompi tunturi elikä pallas tunturi taivas-kera. siin kesti valloittaa n.3-4h. sitten taas tultiin utkikselle.

15.07.06-lauantai: aamulla taas olisi ollut tunturin valloitus mutta meijän perhe ja yksi toinen perhe jäi myös siitä retkestä pois kun oli jalat ihan poikki ja rakkuloilla niin sitten men tiin toisen perheen kaa ruotsiin käymään kaupassa ja hautuu maalla ja kirkossa sitten mentiin takas utkikselle.

16.07.06 - sunnuntaina : aah miten ihanaa viikon paras päivä pääsee pois utkikselta ja jatkaa matkaa viellä pohjoisempaa eli norjaan. toisen perheenkaa . se viikko oli kiva myös :) kiitokset heikille ja hannelelle :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.