IRC-Galleria

khand

khand

Pimeiden tasojen eminenssi

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

tylsyysTorstai 17.11.2005 03:27

Kuume.
Käsi paskana.
Kurkku kipeä.
Nenä täynnä paskaa.
Rahat loppu.

Jes..

np: Scooter-How Much Is The Fish [03:44m/128Kbps/44KHz]

perjantai..Perjantai 04.11.2005 14:14

Siinäpä se viikko sitten taas vierähti. Tänään tehtiin hitsauskokeetkin, pitäisi lähteä kuvattavaksi ensi viikolla. Ihan varmaan meni vituiksi tosin, siinä Kempissä oli niin pieni kolvi ettei saanut saumaa kunnolla tehtyä kun se kuumeni liikaa.. =(
Mitäköhän sitä tänäänkin.. Posti toi lisää Satyriconia, hyvä niin. Ja eilen tuli Torturekilleriä ja uusi Cryptopsy.
Voisi vaikka punkulle koittaa soitella jos se olisi salossa vaikka parhaillaan. Kuitenkin son Masan kanssa heltsingissä.
Kari soitti että pitäisi mennä jotain piuhoja vetämään sinne uudelle treenikselle illalla. Eikai siinä mitään, mitäpä muutakaan tekemistä olisi, paitsi kaljaa juua. Ja kun ei ne itsestään sinne kumminkaan tule ne piuhat. Vitun saamattomat muut bändiläiset.. =(

Vittu.

np. Satyricon - Angstridden

blaah..Tiistai 01.11.2005 20:11

Tällainenkin sitten on tänne kehitetty. En ole oikeastaan koskaan oikein ymmärtänyt nettipäiväkirjoja, koska moisen mielestäni pitäisi olla hyvinkin yksityinen juttu, mutta kirjoitetaan nyt sitten kun muutakaan tekemistä.
Olin tänään koko päivän AKK:ssa hitsaamassa, pitäisi perjantaina luokkasauma koittaa vetää, lähtee jonnekin seinäjoelle kuvattavaksi.
Eilen ei tullut TX.n kourien tekemisestä sitten yhtään mitään, mutta noh, sainpahan sentään kaksi tehtyä. Kymmeneen taas töissä.
Siivonnut tänään koko päivän töitten jälkeen. Kissa kussut taas nojatuoliin, mahtavaa.

np. Cannibal Corpse - Wretched Spawn
« Uudemmat - Vanhemmat »