IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 29.11.2005 20:00

kivi.

khii.Maanantai 28.11.2005 20:13

nyt ollaan taas 'maanantaista suoraan keskiviikko -iltaan' jatkumossa.plää. *haukotus* etsinnät lopetettu. vahtimestarin luota löytyi kännykkä ja siinä on puhelinnumerot ja kaikki muu mitä jäin kaipaamaan. melkijee.ottaa päähän ja ei ota päähän.plää. Sanoinko jo -plää! ? tuossahan noita nytten sitten olisi,oikein kaksin kappelein nokiaa..ja mitä tästä opimme? -emme mitään- (fiksumariafiksu.)

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.11.2005 15:52

tylsää. perussunnuntaisettiä..Paitsi kun innostuttiin pelaamaan monopolyä-meiksi voitti-hiphurraa!

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.11.2005 01:19

että tällänen päivä. Aamupäivän ja päivän sompailin kaupoissa.hirveä sää pihalla..polkemiseen siis. Mikko oli metsässä ;) . illemmalla pizzojen teon jälkeen pelattiin poikien kanssa pokeria Pyryllä. Mikko voitti potin kotiin =)
Etsinnöistä.. kännykkä edelleen kateissa,fiksuminä ostin jo uuden. Nyt on vielä _kaikki_ numerot hukassa..elämä potkii päähän.. merkkipäivänä.

etsinnät jatkuuLauantai 26.11.2005 11:23

kännykkä kateissa. (idiootti)

[Ei aihetta]Perjantai 25.11.2005 18:58

yritin etsiä uimapukua,etsinkin.mutta enpä löytänyt mitään minkä ehdottomasti haluaisin omakseni..oma vika ehkä kun tähän aikaa koittaa etsiä uimapukua,mutta minkäs teet.täällä on tosi huono valikoima .plää. mutta on aika jees että silmälasit on nyt kiristetty niin eivät ehkä tipu niin helpolla päästä. ostin tänään uuden paidan,se on ehkä aika kiva,ja mikä tärkeintä, se on musta.

[Ei aihetta]Perjantai 25.11.2005 14:03

koulussa. plää.jostain kumman syystä antti sai mut jäämään tänne tilastotieteen demoihin vaikkein _yhtään_ kiinnosta...kaupungille menossa jo olin,mutta hyvä näin,tulipa tehtyä vielä pari tehtävää..mutta plää. en jaksais istua demoissa kahta tuntia.puuduttavaa.

[Ei aihetta]Perjantai 25.11.2005 01:31

ihan kiva päivä tästäkin tuli,loppujen lopuksi. jutellut paljon olen mesmes hyviäjuttuja.nollapiste.Ah. Hmm. hyvillä mielin voi mennä nukkumaan..sitten kun menen.

odotellessa että tee jäähtyyTorstai 24.11.2005 20:28

aikamoista. mun piti herätä tänään 10.00 muttaeipä tuo tuntunut luonnistuvan niin heräsinkin 08.20 ja mitä tekemään-lukemaan tilastomatikan kokeeseen (mikä oli tänään)tai noh,demoja läpi selailin,vierähtihän siinääkkiä kello yhteentoista,sitte tuli mikko ruokkikselle ja sit mullaoliki jo kiire kouluun.koe oli aikasta muksa. ei mikään ihan kaikista kivoin mutta ihan jees, niinkuin sitä sanotaan :P sit oliki vähä aikaa vapaata mikä loppui diffiksen luentojen alkamiseen ja sen jälkeen oliki enää algebraa.tuloksia kokeesta sai kysyä jo tänään,ja niinhän me yhdessä tuumin tehtiinkin.jokka pisti postia ja kolmen jälkeen tuli vastaus. (!!) 24/24 pistettä. uskomatonta. khih. onneaponnea. koko kurssin arvosanaksi siis 5/5. GR8. algebra oli vähä liian puuduttavaa,jouduttiin antin kaa lähtemään sieltä puoltuntii etuajassa xD

mitä minä sanoinKeskiviikko 23.11.2005 22:22

ja sitten oli keskiviikko.kääk.
kunpa ei olis. huomenna olis tilastomatikan toinen välikoe/loppukoe. luettu on..eikun ei ole. :P plää.koska musta tuli näin saamaton!?(kokeiden suhteen) tai osaamaton,en osaa enää panikoida kokeita tai olla huolissaan siitä että kuinka ne menee..niin. Hmm.. käytiin taas lenkillä Mikon kaa. Uskomatonta mutta totta,musta oli kiva juosta (!!) tai noh,ennemmin se oli hölkkäämistä mutta niin. uskomatonta kuitenkin.ja jaksoin _paljon_ paremmin ku viimeks. vaikka viimeks tehtiin pidempi lenkki niin tänään juoksin enemmän.hyvä minä xD. että näin,nyt voin siis hyvillä mielin katsoa c.s.i.'n ja olla lukematta kokeeseen,olenhan sentään juossut hyvin.(kyllä naisten logiikka on ihmeellistä)