IRC-Galleria

kiel-letty

kiel-letty

on vihainen nuori nainen.

O-ouLauantai 02.08.2008 01:36

Taisin särkiä mein tietokoneen kun sörkin. Toimaa vain vikasietotilassa, vää!
Noh, sunnuntaina kuitenkin RISTIÄÄ ja pikkukaveri saa vihdoin ja viimein nimen :) Saas nähdä minkälainen katastrofi saadaan aikaiseksi, vieraitahan on vain lähimmät sukulaiset joista paikalle pääsee ujot neljäkymmentä. Jee. Rakas äitee soitti maanantai aamuna vähintäänkin erikoisen puhelun Ralfille siitä miten "Kaino heti lähti hänelle soitettuaan tarkistamaan paikat ja liinatkin heti löys ja"
Hämmentyneen katseen saattelemana sain puhelimen lopulta itselleni ja sama papatus jatkuu.
Loppupeleissä selvisi että oli sitten lupia kyselemättä tilannut pitopalvelun ja että tämä Kaino sitten sitä asiaa ajaa. Vai niin, ja mitä maksaa. Kymppi per naama. TERVE!
Äänihuulet ehtivät jo paisua äärimmilleen parkaisuun joka olisi ollut desibelitasoltaan jotakuinkin suihkukoneen luokkaa kunnes ilmeni että isi maksaa. Käy.

Oltiin muuten poikain kanssa reissussa, hypättiin sunnuntaina autoon kohti tuntematonta, lopputuloksena neljän päivän ja kolmen yön reissu akselilla Mikkeli-Puumala-Imatra-Lappeenranta-Suomenniemi-Mikkeli-Jyväskylä-Vantaa. Kivaa oli, ja pikkuisenkin kannalta reissu sujui oikein hyvin :) On se hyvä että on nuo ruoat aina mukana roikkumassa, niin ei tarvitse nälän yllättäessä mitään maitojenlämmittelyitä miettiä.
Äiti ja isi sen sijaan tilasivat hotellissa ollessaan yli satasella ruokaa huonepalvelun kautta :DD

Laura rakastaa Ralfaa <3

Äiti rakastaa... niin, se selviää sitten sunnuntaina ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.