IRC-Galleria

kiel-letty

kiel-letty

on vihainen nuori nainen.
Voimakasta humalatilaa seuraa yleensä krapula. Monesti voimakkaasti humaltuneita henkilöitä pidetään ärsyttävinä, säälittävinä ja alkoholismista kärsivinä.

Okei. Eli lauantaina piti ottaa noin niinkuin parit seurustelujuomat.
Lopputulos oli se, että minä, sekä ystäväni ollaan menetetty maineemme, rahamme ja liikuntakykymme. Viimeisin meni ravintola Cannibalsin rappusissa, edelliset siinä sivussa.
Hävettää, masentaa, vituttaa ja naurattaa niin helvetisti.
Myöskin sisäelimeni taisivat kokea jonkinasteisia vaurioita, viimeistään siinä vaiheessa kun seurustelujuomat pyrkivät arabialaisen suuntaan loppuillasta.
Onneksi kuitenkin ainut asia mikä tästä tällä hetkellä minua muistuttaa on vihlovat haavat, mustelmat ja ruhjeet ympäri kroppaa. Saattaa kylläkin johtua myös siitä etten ole kehdannut näyttää naamaani ulkona lauantain jälkeen. Eikä silti, jalat on niin kipeät, etten pääse rappusia alas. Pitää varmaan hypätä mahalleen ja kieriä, senhän hallitsen jo hyvin. Ai niin, mutta pitää varmaan soittaa ensin Hennalle ja ottaa sekin mukaan pyörimään, yksinään se on ihan tylsää.

Elikkäs terveisiä kaikille kanssajuhlijoille, ja erityisesti Cannibalsin iloiselle henkilökunnalle, teidän kanssanne on aina ilo työskennellä! Toivottavasti teemme yhteistyötä jatkossakin!

(Hävettää ehkä maailman eniten... Viina oli selvästi pilaantunutta.)

Koskee päähän.. Mutta ainakin lohduttaa tieto ettei mitään vakavampaa vahinkoa päähän kohdistuneet iskut ole aiheuttaneet. Tai ainakaan erotusta ei enää huomaa. Näkö on vaan jostain kumman syystä vieläkin vähän samea... Hmh.
Pitänee kai jättää tää dokaaminen niille ketkä sen hallitsee.

Kaikesta huolimatta meillä on ilmeisesti ollut hauskaa (??!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.