IRC-Galleria

kiel-letty

kiel-letty

on vihainen nuori nainen.

Juhannus..Maanantai 25.06.2007 02:41

Oltiin ryhmä rämän elikkäs Sannan ja Miikan kanssa saimaalla juhannuspäivä, mukana myös Sannan äiti ja äiteen miesystävä, sekä tietenkin lapset. Jo menomatkalla humalatila oli luonnollisesti vailla vertaa. Laivan kannesta irtosi vihreää pölyä joten saareen tultaessa oltiin kovin merkillisen värisiä. Kun oltiin rantautumassa Miika oli lentää järveen ankkurin mukana, kuitenkin murtaen ainoastaan sormensa ja ankkuri on nyt saimaan pohjassa kalojen ihmeteltävänä.
Päästiinpä sitten vihdoin ja viimein rantaan, joten dokaaminen saattoi alkaa! Tai siis.. jatkua!
Loppuillasta joku keksi että miustahan tehään jukeboxi ja lauloin sitten useemman tunnin putkeen joskus pikkutunneilla, meinasin jo ruveta ottamaan rahaa siitä touhusta mutta sitten 11- vuotiaat tytöt tuli kyselemään nimmareita :)
Jossain kohtaa aamuyöstä kampesin Miikan viereen kun palelsi niin perhanasti ja nukahdinkin... KUNNES heräsin yöllä VIILTÄVÄÄN kipuun perseessäni! Ja jalassani! Olin luonnollisesti asiasta ihan kauhuissani ja kiljuin Miikan hereille.
"-Miika!"
"-Mitä?"
"-Miun perseeseen koskee! Auta, mie kuolen!"
"-Pitääkö sitä hieroa?"
"-HAISTA VITTU!"

Noh, aikani huudettuani nukahdin sitten uudestaan.
Aamupäivällä hilluttiin aikamme ja lähettiin kotia kohti. Miikka nukkui sylissä kotimatkan <3
Miika lähti tuossa puolen yheksän kieppeillä kuskaamaan miuta kohti Vantaata, ja matka meni oikein rattoisasti kunnes jossain kohtaa havahduin aivan hirvittävään paskahätään. Tuumasin vaan Miikalle että nyt on mentävä......................
Miika ajoi jotakuinkin neljääsataa seuraavalle huoltikselle jonka veeseessä vietinkin seuraavat puoli tuntia.
Matka jatkuu, ja olo alkaa helpottua... Mutta ei toki kovin pitkäksi aikaa, sillä olinhan unohtanut alaselkä-perse-jalka kipuni. Ikävää, minulle.
Oltiin jo kehällä kunnes Miika jossain kohtaa vain tuumasi tyynesti että "sakot tulee".
Mie en oikein ollu planeetalla, ennen kuin huomasin moottoripyöräpoliisin heristävän sormeaan auton vieressä. Mie luonnollisesti räjähdin nauramaan sille että miten joku voi ottaa tulevat tonnin sakot noin rauhallisesti, jolloin poliisi näytti että ikkuna pitää avata. Miikahan avaa, jolloin poliisi huutaa ei-niin-rauhallisella-ja-lempeällä äänellä "-MITÄS VITTUA SIELLÄ NAURETAAN???"
Kerrottiin sitten poliisille ettei myö suinkaan hänelle naurettu, jolloin poliisi paahtoi tuohtuneena kahtamiljoona tiehensä prätkällään. Huomasimme siinä kohtaa viimeistään tulleemme pääkaupunkiseudulle. Eipähän kuitenkaan saatu sakkoja.

Vihdoinkin pääsin kotiin.. Hiton rankkoja nuo Lappeenrannan vierailut, helkkari soikoon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.