IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun

potkiminen onkin tekniikkalaji..Tiistai 22.01.2008 01:35

ei siis pelkästään lihaksista ja venyvyydestä kiinni. mutta ei hätää, kyllä se mulla niissä jo ottaa vastaan.. :D mutta harkkojen jälkeen on mukava olo. nyt oon päässy jo siihen tiettyyn fiilikseen minkä tarvin että voin kehittyä kisoihin mennessä ees jonku verran.

alessio ei kirjottanu tänään....... :( mutta ymmärrän kyllä. sillä on menny niin myöhään että ei oo viittiny jäähä koneelle. (se ei saa nettiä kotiin vielä ainakaan muutamaan kuukauteen. byrokratiaa.) mutta eilen me puhuttiin 1:45.. oli mun vuoro soittaa mutta jostain syystä alessiolla menee koko ajan suoraan vastaajaan. se sitte soitti. 45 minuutin jälkeen se katkes ihan muuten vaan (tunnin jälkeen aina katkeaa mutta nyt oli muu syy) ja sitte puhuttiinki vielä tunti ku kerta 'voitiin'. :D sanoin kyllä että hei.. nyt on jo reaaliajassa puhuttu tunti ja 15 min mutta se ei halunnu lopettaa. :) no mitä mää tätä täällä selitän.

ja se kiertue on mielessä kans. ja hanna. tekstasin sille ku tuli ikävä. :) ehkä nähään vielä tän elämän aikana. :D

pitäis mennä nukkumaan, en ees muuten tänne ois tullu mutta tulin kattomaan että jos alessio ois kirjottanu. mutta se ei ollu! x( :D

huomenna meen vesijuoksemaan ja uimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.