IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun
tänään oli aika hyvä päivä! harkoissa oli paljo parempi fiilis ku eilen (eilen oli vähän draamaa.. ;)) ja hanna kävi tänään! :D se tuntu vaan hetkeltä mutta näin sen kuitenki livenä ja pysyy se tunne vahvana että pystytään pysymään ystävinä vaikka molemmilla on omat kiireet omissa kaupungeissa eikä olla nähty pitkiin aikoihin. no jaa, kaipa se on 'selvä' mutta ei se tavallaan oo... se vaatii sen että molemmat haluaa edelleen pitää yhteyttä. ja musta on ihanaa että löysin 'vielä' lukiosta sellasen ystävän jonka kans pitää yhteyttä myöhemminki. oikeestaan toisenki, onhan me jatanki kanssa nähty muutaman kerran. :)

niin siis..... tänään. käytiin myös syömässä tanin kans. (oli ihana nähä taniaki! :)) harvinaisen sosiaalinen päivä. :D ja alession kans oli ihana jutella tänään.. jostain syystä. sillä on ihan älytön tahti töissä just nyt, tänäänki joutu menemään.. mutta oli jotenki hyvät jutut tänään.. :D (jopa tuli puheeksi se muumien jakso missä ne on teatterissa ku tuli tulva ja nipsu viskoo sämpylöitä ja omenia veteen ku ne ei ookaan aitoja! :D)

kävin muuten millallaki pitkästä aikaa perjantaina. (tai näin sitä pitkästä aikaa, en ollu siinä asunnossa ennen käynykään. ihan tilava. ja millaaki oli siis ihana nähä! :D) eetu oli tiitteränä. :)

polvet on ihan mustelmilla 'spagaateista' jotka ei kyllä oo lähelläkään.. ehkä siks just polvet koliseeki lattiaan. :D ku se siinä vielä vääntyy. no tänään käytin pehmustetta, tuntupa ihanalta... :)

ai niin ja kärpät voitti! :D jee. tulis nyt hyvä sää toripilleisiin kuhan ne tulee.. lumi sais sulaa.... ;) vaikka onki ihan kaunista. kevääät.......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.