IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun
italian reissulta ois ehkä muutama mutta en tiiä.. entisiäki on jo niin paljo enkä raaski poistaa moniakaan ku ne on varmaan ainoot kopiot jälellä enkä oo jaksanu ottaa asiakseni kopioida kaikkia säästämisen arvosia kuvia koneelle ja ja ja..... ne vaan on piilossa. ehkä joskus teen suursiivouksen. deep down tiiän että en laita joitain niistä ikinä enää esille ihan vaan siks että uusia on niin paljo.

tää on kyllä päivän polttavin kyssäri....... ;D eli siis vastaus omaan pohdintaani on että ehkä joskus ku tarmoa riittää.

nyt pitäis ehkä kattoa vielä niitä kannu-luonnoksia ku meinasin melkein unohtaa. telkkaria ois ihan jees kyllä kattoa ja nukkumaan *kannattais* mennä ajoissa. mutta lopulta varmaan kuitenki katon telkkaria. :D sannalle sanoin just että en oo kattonnu big brotheria ikinä ja totta se on mutta vois kai yleissivistyksen nimissä vilasta millasia toopeja siellä on. kamalaa miten tälleen tulee puhuttua ajattelematta että neki on ihmisiä. :/ no.. anyway. sanotaan vaikka että ohjelmaformaatti ei oo mun top tenissä.

ja sen jälkeen vois ihan vaan äkkiä kattoa mitä piirsinkään ja minkä niistä alustavasti valittis mitä vois muokata sitte.. oon aika varma että lopputulos on tunnistamaton versio suunnitelmasta. :D

käytiin tänään koulun jälkeen kouvolan kiertoajelulla. siellä oli lähinnä vaihto-opiskelijoita ja international business -tyyppejä ja meijän internationaalit tyypit ja me muutamat suomalaiset. :D kierrettiin ympäriinsä aina kouvolan logistiikkakeskuksesta lähtien. sori jos vitsailen, se oli ihan kiva kierros. ei vaan kukaan kertonu meille aiemmin että oltas päästy jäämään eskolanmäellä pois kans niin piti mennä takas liiketalouteen ku jätettiin pyörät sinne. mutta ei se mitään koska mentiinki anttilan kautta ja ostin 4GB muistitikun hintaan 19,95e. :D alessio oli kuulemma maksanu 2BG tikusta jotain 50.. mutta se oli töihin niin pomo makso sen joka tapauksessa eikä tollanen nyt firmaa kaada.

oon näköjään puheliaalla tuulella tänään.... eilen alessio muuten sano että kuulostan paljo onnellisemmalta nyt ku viime viikolla. :) olinki just allekirjottanu vuokrasopimuksen. helmiki sai kämpän siitä aika läheltä. pitää sit järkätä jotku tuparit ku pääsee asettumaan. :)

jep jep......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.