IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun

laturissa vikaLauantai 06.09.2008 15:49

ne köröttelee vuokrapakulla tänne iltapäivällä. osti uuden laturin mutta sen laittamisessa vois mennä liian kauan. mulla on täällä kaikki vähän levällään.. toivottavasti tää nyt menis kunnialla.... :D huoh. ja se hiiskatin haapasaari heti maanantaina. no jospa siellä ois kivaa. ressiä vaan pukkaa kaikki. :D ehkä sitä joskus ehtii kans tehä koulujuttuja mutta ei ihan lähiaikoina.. (heti ku tuolta päästään niin keskiviikkona on fuksiaiset.)

luin foorumia ja tuli ihan sellanen nostalgia-olo ja ikävä. vuosi pitää nyt oottaa ennen ku pääsee keikoille taas. luulisin että niitä tulee. toivosin vaan että ei hirveen paljo. :D saapa nähä onko rahaakaan siinä vaiheessa.

mun kämppis saattaa yllättyä (negatiivisesti?) jos tulee ku oon vielä täällä. :D toinen on kotona käymäsä. pitää vissiin käyä vielä kaupassa ostamassa jotain syötävää ku niillä menee johonki kolmeen eikä mulla oo muuta ku leipää. huomisekski pitää ku eihän kaupat oo enää auki sunnuntaisin.

puuh. no kyllä tää ihan hyvin menee. :)

tuli tosta autonvuokraamisesta mieleen ku chesterissä mietittiin jännityksessä että pitäiskö jopa vuokrata auto että ehittäis lontooseen ajoissa. mutta itteasiassa se ei ois toiminu. se vaan että ku oltiin niin innoissaan sillon siitä mitä kaikkea vois tapahtua ku kukaan ei vielä tienny mitään. lopulta se kaikki oliki turhaa.. :) mutta sellasta se on kai. luulis että ihmiset jotka on ollu kauan näissä jutuissa tietäis ettei turhia toivoja kannata herättää. mutta mitä mää tätä jauhan, mennyttä jo. ja oon päässy sen yli muutenki. :D nyt vaan ootellaan extramateriaalia sisältäviä ccr-uudelleenjulkasuja ja rah-dvdtä. :P (mutta tän pointti oli se että jopa tuo tuntuu nyt mielessä hyvänä muistona. :D tai no tuossa vaiheessa oliki vielä kivaa. mutta joka tapauksessa on ihan ok että koin tuonki, nytpähän ainaki tiiän. ja tiiän että ne oli suunnitellu kaiken toisin alunperin mutta niiden suunnitelmat oli vaan niin sekalaiset ettei mistään oikeen tullu mitään lopulta.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.