IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun

apuvaa.. huomenna eka oma tunti oulaisissaPerjantai 26.01.2007 22:19

:D no onneksi jäsenet ei oo liian pahana tosta changquanista nyt, vaikka vähän näön vuoksi tuntuuki. kylläpä oli hauskat reenit.

perustan ton ekan tunnin mariannen suunnittelemalle seuran alkeiskurssin aikataululle eli huomenna ois tarkotus (riippuen ihmisistä, jos ne on jo tehny joskus jotain tai mennee hyvin niin sitte ehkä enemmän, tai jos vähän pätkii niin vähemmän, vartti vähemmän on aikaakin) kattua alotus sarjasta, ihan vaan alkuliike, ja kävelyä ja asentoja. perustekniikkaa ja vähän juttua taijista.

alkuverryttelyt tietenki ja venyttelyjä täytyy varmaan tehhä yhessä kun ei ne välttämättä yksin oikeen vielä viitti vaikka sanos että venytelkää tässä alussa. ja potkuja vähän, ei kaikkia kerralla niin ei kukkaan säikähä ja lopeta heti. (läheskään kaikki ei tiijä mitä taijihin oikeestaan kuuluu.) jotain kuitenki, ja riippuuhan se siitäkin minkä ikäsiä siellä on. kanslisti sano että kaikenikäsiä on ilmottautunu. niitä oli just kymmenen ja niistäki yks oli tulossa vaan jos pilatesta ei järjestetä. saapas nähhä nyt sitte. kurssin minimialottajamäärä on 10. jos ilmottautuneita on se määrä, kurssi kuulemma uusien säädösten mukaan viijään loppuun asti vähemmälläki porukalla mutta jos tää yks ei.... en oikeen tiijä miten se on mutta toivotaan parasta.

hiihii...... :) hyvin se mennee..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.