IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun
kaikki meni hyvin, yks pikku takaisku oli ku alikäytävässä oli joku jännän uhkaavan näkönen tyyppi niin mun oli pakko kiertää eri kautta vaikka se tuntuki ihan naurettavalta. ihana sara saatto mut junalle. :) oulaisissa oli ihanan lämmin kevätilma ja viis oppilasta, ihan jees tunti. ei enää tuntunu mitenkään vaaralliselta. :D

kesän kiertueesta juteltiin micion kanssa vähän.. varmaan nähään ehkä jossain siellä, micio saa tietää lomasta maanantaina. se sano että jos oon tulossa sinne päin niin voin olla sillä yötä. :D jee meillä on kivaa!! ihana kesä, helle, musiikki, matkustaminen.

oon kyllä aika tuuliviiri, tunteet vaihtelee tosta noin vaan. mutta mulla oli syy, en yleensä panikoi noin. asianahan se oikeestaan kuulostaa ehkä semmoselta että on turha pelätä mutta en voinu sille tunteelle mitään ja nyt tuntuu jo paljon paremmalta. (no siks varmaan että se lähtee kai ens viikolla pois enkä oo menossa oulaisiinkaan ku on hiihtoloma, eikä se muualta mua löyä, en oo menossa notkumaan sen hotellin luo. :D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.