IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun

nyt kirjotan. :DSunnuntai 14.10.2007 23:24

siis yleisesti.. ensinnäki jos en oo vielä maininnu niin löysin yllättäen elämä lapselle-rannekkeen töistä, jeaah!

ja käytiin siellä helsingissä. siitä tuntuu kuluneen ainaki kuukausi vaikka siitä on vaan kaks viikkoa. enää n. 11 viikkoa ku meen hollantiin. :DD hitsi ku maispeissi on nyt hidas lataamaan tuota sivua...... argh. no helsingissä oli ihanaa. :) ei se että oltiin siellä oikeestaan, tuntu että se helsinki jäi jotenki ajatusten tasolla mulla kuitenki vähän laimeeksi vaikka ois ansainnu enemmän koska oli niin mukava olla alession kanssa.. jännä että se vaikutti sillä lailla. ehkä siksi etten tienny kaupungista paljo mittään ja tietenki kaikki shoppailu ym. :D jäi koska tykkään tehä sitä yksin ja tuntus vähän hassulta raahata alessiota ympäriinsä 'shoppailemassa'. ..ei... mutta oli hyvä loma joka tapauksessa. :D käytiin jossain museoissa ja valtteri-kirppiksellä ja vissiin osuttiin jonku tv-kuvauksen keskelle heti torstaina ku jotain siinä tiellä höpsöteltiin ja pysähyttiin vielä naureskelemaan ja sitte huomattiin kamerat ja mikit.

lähteminen oli vaikeaa. jännä miten sitä ei tajua ees viittä minuuttia ennen että täytyy oikeesti erota kolmeksi kuukaudeksi. aloin heti itkeä ku käännyin pois. koko ilta ja seuraava päivä tuntu ihan omituisilta. varsinki se sama päivä ku oli vielä nähny sen sinä päivänä mutta ei enää ja oli taas 'yksin-moodi' päällä. ehkä vähän huono ilmaus. :) mutta joka tapauksessa ihan btw, se on ihana!!! :D kaikin puolin. oon niin onnekas.

ja nyt kaikki on normaalia. töitä ja harrastukset. eilen näin kavereitaki ku oli 10-synttärit. siis meijän. :D ja kuvat piti kehityttää ku se filmi oliki vääränlainen.... mutta negoista voin ite vielä tehä kuvia tietenki niin ihan ok. ens kerralla varmistan että sen filmin voi kehittää ite. :D mutta kuvat oli suht hyviä. ainaki siis omaan tasoon nähden, ei ollu ku ehkä yks ihan täysin epäonnistunu ja seki oli kissasta joka liikku niin ältsin vilkkaasti että se laukaus sattu vähän huonoon hetkeen. alessiosta on yks kuva. :) ja harkoista aika monta. ja jotain heijastuskuvia ym..

tänään oliki kilpaharkat. ne on jotenki kivoja ku siellä on usein kaikki kivat tutut tyypit (siis ei ei-tutut oo epä-kivoja mutta aina ei oo vaan ees niitä tuttujakaan..) ja tehhään monia sarjoja. neljään sarjaan osallistuu ihmisiä. kisat on imeisesti joko viikon päästä vapusta tai seuraavana vkl:na tms. hyvä tietää. ku sais tietää keikka-aikataulunki tarpeeksi ajoissa.

leivottiin karjalanpiirakoita ekan kerran moneen vuoteen. siis ihan alusta. siks oikeestaan ku aijon viiä alessiolle romaniaan maaliskuussa. sen uuni ei toimi. (se ensin sano että sillä ei OO uunia ja aattelin että herran jestas... o.o) ei ollu rypytys nyt ihan messissä mulla.. no kyllä se kokemuksesta paranee. :D

puhuttiin taas puhelimessa. aina venähtää johonki 40 min. - tuntiin.. vois jutella vaikka kuinka kauan. tuntuu niin tyhmältä lopettaa heti ku on alottanu. mutta äiti tossa laskeskeli noita hintoja että jos aattelee sitä summaa mikä meni koulukirjoihin ennen niin kyllä sitä voi vähän kauemminki puhua ku sen vartin.

nyt voisin kyllä mennä kattoon maajusille morsianta n. puolesta välistä loppuun. voi rähmä... 11 viikkoa ja jo 2 tuntuu näin paljolta. mutta joulu kyllä yleensä tullee nopiasti. voi se onki sitte ihanaa. alession sedän perhe saattaa tulla kans hollantiin sillon, se ois kiva.

nii ja lähetin sille töihin paketin tänään. kaulaliinan kudoin mutta villasukat ostin suosiolla... :D ja siinä oli jotain tietoa suomeen muuttaville ulkomaalaisille työnhausta tms. ja töistä kynä sen isälle ku se kerää niitä. ja muutama kuva tms tms krääsää.. ja pari pikkukirjaa. se paketti oli ihana, se marimekon mansikkajutska. ja osote - varsinki postinumero - onnistu niin hyvin että vieläki hymyilyttää. melkein. :)

no nyt meen. cu taas joskus..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.