IRC-Galleria

kikono

kikono

Rakas taivaan Isä, Tapa kaikki. Aamen. || Yössä stalkkerina mä sua seuraan~

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 26.08.2008 23:44

jooo-o, maanantaina oli kyllä mielenkiintonen TET-päivä :// ja voi helevehti, joudun kestää sitä viel koko syys luku kauden T-T koko päivä oli jotain kankaiden järjestelyy tai hyllyn järjestelee! sain pään särkyy satiini kankaista ku ne otti silmiin c)x luojan kiitos päivä oli suht nopeesti ohitte :)
ja mummoki pääsi sairaalasta kotiin, vihdoinkin :)

Tänää olin olin hihhuloimassa niinan kaa koulun ulkopuolella, joka koulun sääntöjen mukaan on kiellettyä ja yht äkkii alkaa porukkaa juosta toiselta nurkalta huutaen et opettaja tulee! no helevata mehä niina kaa lähtii juoksee niitte perää ja sit porukka hajaantu :s osa juoksi pusikoiden/autojen taa piiloo ja mä ja 2 muuta puostii koulun takaovesta keittön läpi siipeen :s luojan kiitos ei jääty kii, koska oiktas saatu punankortti ja tunti jälki istuntoo! sinne en ois kyl jääny :D Keksittii Sami paralle uus pidempi lempinimi: SamBa Rusina! Eiks oo ihana nimi xD luulen et Sami vihaa tota nimee syrämmesä pohjasta :( on se nii väärin!! Sit musta tuntuu jotenni et Zakke on suuttunu mulle ku se ei puhu ennää mulle, nyyyyyyyyh T-T I feel so lonelyyyyyyyyyyy </3 Onneks mul on Kalle<3

oli muute taas ihana viikon loppu, kiitos rakas<3^^ oli toisi kivaa :)

Täsä on muute eräänlainen miesten kommunikaatio menetelmä minkä havaitsin meillä eräänä outona aamuna :DD



Kalle (Karsa^^) oli taas meillä yötä ja istuttii keittiössä tekemässä aamupalaa. Sit Kalle kekasi Petrin (ent luokkakaverini,rämesika) kävelemässä kouluun! Kalle alko raapii epätoivosesti ikkunaa ja ulista "pete pete peteeeeeee", eipä se Kalle raasuu huomannu :( Sit Kalle oli surkeena ku Petri ei ollu vilkuttanu sille. Päätin laittaa petrille viestin, joka meni suunnilleen näin : " Saatana mulukku et vilikuttanu Kallelle! You make him cry!" . Vähä ajan päästä Petri tuli luokkansa ikkunaan, joka oli juuri sinne suuntaan, että meidän keittöin ikkunasta näki siihen! Kalle alkoi huiskuttaa innoissaan Petrille ja tämä teki samoin, tosin näytti törkeästi keskaria sitte Kallelle (hyi Pete! Häpee!) Kelle meni verhon taa piiloo ja nauro iha räkänä. Sitte se kuikkasi varovasti sieltä ja näytti "peace"-merkkiä :D sit ne siin jotain käsi merkkei kai teki ja niil oli hauskaa :DD Miehet on outoja! sitä ei kukaa voi kieltää, mut ei niistä voi olla pitämättäkää :)

Miss you my friends in Steiner and tampere, Helsinki, kuusamo :)<3 Hope we see soon ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.