IRC-Galleria

Viikonloppu oli ja meniMaanantai 03.11.2008 10:52

Mutta oli kerrassaan hieno viikonloppu.

Perjantaina tuli savusaunoteltua. Hieman oli häkälöylyt huonosti heitetty, kun tahtoi ottaa silmiin ja henkeen. Tykkäsin kyllä iholle jääneestä tuoksusta, erottui vielä lauantai aamunakin hyvin. Tuli syötyä kunnolla ja muutama olunenkin otettua. Hyvässä iskussa oltiin, toisinkuin firman kolleega joka päätti oksentaa yhteiskuljetusbussiin. Saattaapi tulla kallis nakki, jos auto ei päässy lähtemään lauantaina aamusta ajoon...
Savusaunan jälkeen lähdin jii-s:n luo kuuntelemaan musiikkia. Erinomainen setti laitteita ja biisivalinnat osui kohdalle. Illan päätteeksi (0200) jii-s tarjosi vielä iltapalaksi sisäfilettä konjakkikastikkeella :) Kiitos, se oli todella hyvää.

Lauantai aamuna lähdin 10n pintaan liikkeelle. Poikkesin tallilla ruuvaamassa talvirenkaat autoon, otin porukoiden luota kompressorin mukaan ja palasin kotio laittamaan osan pistorasioista ja jalkalistoista paikalleen. Iltapäivän kääntyessä pikkuhiljaa illaksi lähdin sitten systerin 3-kymppisille. Siellä oli tarjolla syöminkiä, seuraa ja hitusen booliakin tuli otettua.
Sieltä sitten S.Putkoselle jatkoille Kalevaan. Katseltiin siinä Tiëston Köpiksen keikkaa DVD:ltä ja puolenyön aikaan lähdettiin YO-talolle, Off the Hook-bileisiin.
Dj Repe Sorsa heitti melkoisen setin. Tyyli vaihteli todellisista old skool soundeista jalat puuduttaviin 180-200bpm alueelle istuvaan hc kamaan :) Mutta jengillä oli todella hauskaa. Suurin osa oli kuitenkin lattialla joraamassa, pöytien odottaessa tyhjillään.

Sunnuntaina sitten aamutuimaan aloitettiin iskemään isäukon kanssa tapettia tuonne makkariin. Pienien haasteiden jälkeen homma onnistui mielestäni hyvin. Nyt vielä verhotangot ja verhot takaisin, niin huone on mieluinen. Tuli nukuttua viime yönä oikein levollisin mielin.

Kiitokset kaikille kamuille ja sukulaisille, jotka tekivät mielestäni yhden niistä täydellisistä viikonlopuista. Kiitos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.