IRC-Galleria

kinoboi

kinoboi

♥27.2.2011♥

Vuosi 2009Torstai 31.12.2009 23:52

Noniin lapset, satuhetki alkaa.
Hyi jestas mä oon juonu liikaa limsaa, voisha sitä ruokaaki saada jossaivaihee smut noi kfhkhskhk on tuol ja riehuu enkä mä haluu hiippailla keittiiöön et hihi hauskaa :')

Noh noh.
2009, mitäs siitä. ? Ollu ihan suhtkoht hyvä vuosi sanoisin, vuosi joka on sisältäny paljo tapahtumia ja muutoksia. some good ones and some bad ones. ja onneks pystyn sanomaan että kyllä eniten niitä hyvä, ja sehän on.. hyvä juttu. ö__ö

Ömm. Juu. Ja vuotta vanhemmaks on varttunu kans. ah. Ja kohta on kasiluokka jo ohi, hoho. aika rientää. No ei sillä oo aikaa pysähtyäkkää, haha. get it? :'DDD

... joo ei. <<

Alkuvuodesta olin viel sellane angstipaska mama, en uskonun elämässä olevan mtn hyötyy ja sillee plääplää elämä is bad ja ja että me vaan tehää töitä koko elämämme ja sillee, mut joo. Jossai vaiheesha sekin haihtu pois, syytä miks en tiiä mutta juu.

Alkuvuodesta en tosiaan muista paljoo mtn (köhköh huonomuisti köhköh) mutta ettoo. juu. Ja oon saanu paljo uusia kavereita long the road of... this year. Um. esm. Rika, Shiny, Tonton.. ..fskkhus jotain. :'DDDD no esm suvi jaja. öh. Nii ja on tapahtunu paljo kivaa esm kaikkee coneja ja ah kigumiit kesäl ja sillee
OIKEESTAAN nyt ku mietin nii on tapahtunu nii paljo et voisin kuvitella et on jo menny kaks vuotta ku mietin miten paljo onkaa taahtunu.. << pelottavaa.

Ööö.. niin. jaja.. .. hohhojjaa. Nii-in. Ja olin suhteessa nyt pitästä aikaan. Iha suhtkoht pitkäs suhtees vaikka tuntu hyvin lyheeltä.
Ja oon ilone et sain sen tilaisuuden olla siin koska se on varmaa yks niist asioist joka on muuttanu mua eniten sillee. et joo.
Mutta ihan niiku se mei joku hälsokunskap ope aina selittää et näi nuorena me ollaa suhteis et opittais sitte ku tullaa vähä vanhemmiks ja.. hyvähän se :')

Piirtäminenki on tullu paremmaks. Paljoki.. ö__ö Hyi stna toi tammikuus tehty kuva << anygays, hyvähän seki jos jotai on tapahtunu ja sen sillee.. huomaa. ettooo.

Mira is a douchbag. Not really. <- se halus mukaan.

ÖÖöö. ää. tuota. mitä pitikään sanoa.
AINIIn on se ompelukin esm kehittyny jaja huonomuistisuus tullu huonommaks mutta ei se mitään, pärjätään hyvin silti. (y) öh öh. Jaaaaaaa... hmm. nii-in.

Uskon että tää vuosi oli ihan hyvä näin, tulee uus vuos jonka voi täyttää kaikel.. .. kival :'DDD ano ano.

Nii-in. ei tässä sitte muutaku

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE!

- Kinoko

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.