IRC-Galleria

Unia =(Keskiviikko 20.05.2009 13:03

Unet alkavat pikkuhiljaa jo ahdistamaan. Miksi mun pitää nähdä unta, että joku kuolee (ei onneks ole kuollut oikeesti) tai, joku tulee tappamaa tai sit muuten vaa hakataa jne. =( Mä en oikee tykkää näistä unista. Ja sitten olen nähnyt unia kuolleista ihmisistä esim. mummosta ja yhdestä tuttavastani täältä Pajamäestä. Minuakin on hakattu ja ammuttu unissani ja niin myös siskoani. Ja ne jotka tätä tekevät ovat kaikenlisäksi läheisiäni. Kohta olen varmaan ihan vainoharhainen ja en uskalla ollaa missään, kun pelkään, että näen kun joku tapetaan tai sitten minut tapetaan. Minä ja siskoni teimme itsemurhan unessa, jonka näin jonkin aikaa sitten.
Haluaisin nähdä mukavia unia, vaikka vauvasta tai ihan mistä tahansa, mutta en näitä. Viimeyönäkin näin unta, että yksi läheinen oli kuollut ja oli aika vaikeaa, yrittää aamulla ymmärtää, että kukaan ei ole kuollut. Unet ovat olleet niin todenmukaisia.
Ja sitten näillä unilla on myös se vaikutus, että herään yöllä, enkä halua enää nukahtaa, koska pelkään, että näen taas samanlaista unta ja sitten olen hirveän väsynyt.

Toivottavasti nämä unet nyt poistuvat päänsisältäni ja tilalle tulisivat mukavat unet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.