IRC-Galleria

kipis

kipis

Learn from your mother or else spend your days biting your own neck

mouuuTiistai 02.12.2008 22:26

voisin ehkä kohta mennä ja nukkua huomiseen iltaan saakka o_O vähän sellanen olo. toivottavasti en nyt tuu kipeeks, just kerkesin hehkuttaa ku muut ollu moneen kertaan syksyn mittaan kipeenä ja minä en kertaaka. kylmä ja mieletön väsymys, hienot merkit. onneks ei mitää pahempaa ainaka tähän hätää.
en meinaa tahdo tosiaan vikoilla viikoilla saada mitää jätti-flunssaa, enkä varsinkaan viikonloppujen ajaks. meen frankfurtiin ja marburgiin viettää lauantaini vaikka pää kainalossa :/ enää kaks viikonloppua. ;l ja viime viikot oon ollu viel suhteellisen hyvällä tuulella, toisaalta haluan kyllä kotiin mut joku pidättelis vielä myös täällä.. hehe vaikkakin lähinnä vain viikonloppusin oon sitä mieltä. mut nyt on tiistai. eijeieiei en tiedä mitä haluan, taas :l no onneks kaikkee kivaa heti tiedossa kun pääsee suomeen, eikä sielläkään kerkee ku pari viikkoo oleilee näin alkuun.

haluaisin myös kurkata jo seuraavaan haribo-kalenterini luukkuun.. ja ehkä sitäkin seuraavaan. mulla ei oo ikinä ollu suomessa näin hienoa kalenteria =) enkä ostanu muuten ite.
ja tympii! miksei kukaan kaverikaan ole koneella just nyt? okei en oo kyllä ihan hirveellä juttu-tuulellakaan, ja voisin oikeesti jo aika pian koittaa mennä nukkuu, jotenki päässy rytmi menee vähän sekasin. ja voisin vaikka huomenna jaksaa tehdä jotain erikoisempaakin.

joo vähän sellanen olo että mo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.